USB флаш устройство

  USB 2.0 High-speed

  USB флаш устройство

  Усъвършенствайте възможностите си

  Съчетанието от голям капацитет за съхранение, висока скорост на пренос на данните и малки размери прави от USB флаш паметта на Philips, директорско издание, една привлекателна покупка. Тя е разширена за Windows ReadyBoost и се предлага с пълен софтуерен пакет. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Усъвършенствайте възможностите си

за съхранение на документи, снимки и музика

 • Капацитет за съхранение 1GB за големи файлове с данни

  Свободният 1GB ще ви осигури достатъчно място за съхраняване, пренасяне и съвместно ползване на големи файлове, например документи, музика и снимки, през USB порта на компютъра или лаптопа.

 • Бърз пренос на данни с високоскоростен USB 2.0

  Високите скорости за пренос на данни значително съкращават времето на досадно изчакване, когато копирате големи мултимедийни файлове към или от твърдия диск на вашия компютър.

 • Защитете ценните си лични данни с парола

  Благодарение на защитата с парола, включително 256-битово шифроване с AES, ценните ви лични данни могат да бъдат предпазени от непозволен достъп само с използване на парола.

 • Модерен, изключителен дизайн с хубава форма и меки линии

  С меките си линии и мекото при докосване гумено покритие, USB флаш паметта на Philips е изключително устройство с превъзходен дизайн.

 • Вградената капачка остава прикрепена към устройството, няма да я загубите!

  Капачката за защита на USB конектора е вградена в конструкцията на продукта, така че винаги остава прикрепена към устройството, независимо дали се използва, и е невъзможно да я изгубите.

 • Индикаторът за активност светва при копиране на файлове

  Привлекателна мека светлина ви показва, че устройството е свързано правилно и работи, като пулсира по-бързо при копиране на файлове към или от паметта му.

 • Предварително е инсталиран специално разработен и лесен за използване софтуер

  Приложен е софтуерен пакет, който се изпълнява автоматично от USB флаш устройството и ви дава достъп до полезни функции като защита с парола, синхронизация на файлове, компресиране на данните, USB "изгубени вещи", и данни за USB. Освен това са включени 30-дневна пробна версия на Portable Microsoft Outlook Express, синхронизиране на предпочитаните и влизане в Интернет без следи.

 • Разширена за Windows ReadyBoost

  Подсилете операционната си система Windows Vista с Windows ReadyBoost. Windows ReadyBoost ви позволява моментално да увеличите системната памет и бързодействието само със свързване на този USB флаш-диск към лаптопа или компютъра си . За да използвате Windows ReadyBoost, трябва да имате инсталирана Windows Vista и достъп до свободна буферна флаш памет поне 1 GB.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува