SmartPro Active

Прахосмукачка-робот

  SmartPro Active

  Прахосмукачка-робот

  Цялостно усъвършенствано почистване без усилия

  Прахосмукачката-робот Philips SmartPro Active почиства вместо вас. Благодарение на Smart Detection System роботът оптимизира стратегията за почистване, за да почисти старателно дома ви. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

SmartPro Active Прахосмукачка-робот

3-степенна система за почистване, 90 мин време за работа, Сухо почистване с приставка FC8810/01 Търсене на подобни продукти

Цялостно усъвършенствано почистване без усилия

Със Smart Detection System и 3 стъпки на почистване

 • Интелигентната система за разпознаване адаптира почистването според всяка среда

  Интелигентната система за разпознаване адаптира почистването според всяка среда

  Новата прахосмукачка-робот е оборудвана с Интелигентна система за разпознаване, комбинация от интелигентни чипове, до 20 сензора, жироскоп и акселерометър, което прави робота достатъчно ефективен, за да почиства самостоятелно. Роботът разбира средата и избира оптимална стратегия за почистване, така че да почисти дома ви възможно най-бързо. Роботът не се заклещва и се връща към докинг станцията си при необходимост.

 • Инфрачервени сензори за откриване и избягване на препятствия

  Инфрачервени сензори за откриване и избягване на препятствия

  Новата прахосмукачка-робот от Philips е оборудвана с 6 инфрачервени сензора за откриване и избягване на препятствия, като стени, лампи или кабели, така че подът ви се почиства внимателно. Най-после можете да се наслаждавате на чист дом без да полагате усилия за това.

 • Автоматично връщане до базовата станция за зареждане

  Автоматично връщане до базовата станция за зареждане

  Когато батерията на прахосмукачката-робот Philips е почти изтощена, робота автоматично отива до докинг станцията, за да се зареди, така че да е готова за следващото чистене.

 • Планирайте почистването през седмицата

  Планирайте почистването през седмицата

  Прахосмукачката разполага с функция за насрочване на седмичен график, за да можете да програмирате следващото си почистване за седмица напред с възможност за задаване на различно време за всеки ден, с изключение на един. Роботът ще се активира дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на почистен дом.

 • Мощна литиево-йонна батерия за 90 минути време за работа

  Мощна литиево-йонна батерия за 90 минути време за работа

  Мощната литиево-йонна батерия има по-дълъг живот и по-кратко време за зареждане от стандартните батерии. Новата прахосмукачка-робот работи до 90 мин.

 • 3-степенна система за почистване, вкл. функция за сухо почистване с приставка

  3-степенна система за почистване, вкл. функция за сухо почистване с приставка

  Първо две дълги четки измитат замърсяванията и праха към робота. След това накрайникът събира замърсяванията и праха благодарение на мощния си мотор. Накрая подвижната подложка за сухо почистване събира дори най-финия прах от пода ви.

 • Роботът разпознава най-замърсените зони за по-дълбоко почистване

  Роботът разпознава най-замърсените зони за по-дълбоко почистване

  Функцията на сензора за прах позволява на робота автоматично да разпознава областите, където е натрупано най-голямо количество прах, така че той остава в тях няколко секунди повече за по-дълбоко почистване.

 • Накрайникът за контури се регулира според неравностите по пода

  Накрайникът за контури се регулира според неравностите по пода

  Прахосмукачката-робот е снабдена с подвижен накрайник, който следва контурите на подовете, мокетите, килимите и др. за осигуряване на оптиални резултати от почистването.

 • 4 режима на чистене за адаптиране към различни области

  4 режима на чистене за адаптиране към различни области

  4 режима на чистене за адаптиране към различните области в дома ви. Режимът тип "z" задвижва робота по паралелен зигзаговиден път, когато той открие сравнително по-голямо пространство. Режимът за отскачане задвижва робота по права линия; когато той се сблъска с предмет, роботът избира друга произволна посока. При спиралния режим роботът се движи по спирала с увеличаващ се радиус. Режимът за проследяване на стени задвижва робота за почистване в близост до и успоредно на стената.

 • Дистанционно управление на робота

  Дистанционно управление на робота

  Дистанционното управление ви позволява да управлявате прахосмукачката-робот от разстояние и да изпълвате няколко действия. Можете да накарате робота да стартира и да спира, да го насочите във всяка посока, да промените пътеката за почистване или да го накарате да се върне към докинг станцията.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува