SmartPro Compact

Прахосмукачка-робот

  SmartPro Compact

  Прахосмукачка-робот

  Пълна ефективност, интелигентно почистване

  Прахосмукачката робот Philips SmartPro Compact чисти вместо вас, сега 2 пъти по-бързо, заради накрайника TriActive XL със свръхголяма широчина. Благодарение на системата Smart Detection роботът оптимизира стратегията за почистване, за да почисти дома ви бързо и ефективно. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 729.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

SmartPro Compact Прахосмукачка-робот

Накрайник TriActive XL, 6 см тънък дизайн, Система на 4 колела, 130 мин продължителност на работа FC8776/01 Търсене на подобни продукти

Пълна ефективност, интелигентно почистване

Пълно почистване, сега 2 пъти по-бързо*

 • Накрайник TriActive XL с по-голяма ширина на накрайника

  Накрайник TriActive XL с по-голяма ширина на накрайника

  Накрайникът TriActive XL ви предлага ефективни и цялостни резултати при почистване, сега 2 пъти по-бързо благодарение на: 1. По-широкият накрайник покрива два пъти повече подово пространство с едно движение. 2. Трите отвора за всмукване събират прах от предната и от страничните части. 3. Гъвкавата лента събира останалия прах.

 • 6 см тънък дизайн за почистване под ниски пространства

  6 см тънък дизайн за почистване под ниски пространства

  С тънкия си дизайн от 6 см височина вашият робот може лесно да достигне ниски пространства и да премахне праха, натрупан под мебелите ви.

 • Интелигентната система за разпознаване адаптира почистването според всяка среда

  Интелигентната система за разпознаване адаптира почистването според всяка среда

  Новата прахосмукачка-робот е оборудвана с интелигентна система за разпознаване, комбинация от интелигентни чипове, жироскоп и акселерометър, което прави робота достатъчно ефективен, за да почиства самостоятелно. Роботът разбира средата и избира оптимална стратегия за почистване, така че да почисти дома ви възможно най-бързо. Роботът не се заклещва и се връща към докинг станцията си при необходимост.

 • Инфрачервени сензори за предотвратяване на сблъсък с препятствия

  Инфрачервени сензори за предотвратяване на сблъсък с препятствия

  Новата прахосмукачка-робот от Philips е оборудвана с 6 инфрачервени сензора за откриване и избягване на препятствия, като стени, лампи или кабели, така че подът ви се почиства внимателно. Най-после можете да се наслаждавате на чист дом, без да полагате усилия за това.

 • Възможност за насрочване на почистване за 24 часа напред

  Възможност за насрочване на почистване за 24 часа напред

  Новият прахосмукачка-робот предлага 24-часова функция за насрочване, така че можете да планирате следващото си почистване за 24 напред.

 • Автоматично се връща към докинг станцията за презареждане

  Автоматично се връща към докинг станцията за презареждане

  Когато батерията на прахосмукачаката-робот на Philips е почти празна, тя автоматично ще отиде при докинг станцията, за да се зареди, така че ще бъде готова за следващото почистване.

 • Дистанционно управление на робота

  Дистанционно управление на робота

  Дистанционното управление ви позволява да управлявате прахосмукачката-робот от разстояние и да изпълвате няколко действия. Можете да накарате робота да стартира и да спира, да го насочите във всяка посока, да промените пътеката за почистване или да го накарате да се върне към докинг станцията.

 • Мощна литиево-йонна батерия за 130 минути време на работа

  Мощна литиево-йонна батерия за 130 минути време на работа

  Мощната литиево-йонна батерия има по-дълъг живот и по-кратко време за зареждане от стандартните батерии. Новата прахосмукачка-робот работи до 130 мин.

 • 4 стила на почистване за различните стаи

  Благодарение на 4-те стила на почистване вашият робот може да избере ефективна и подходяща стратегия, за да почисти стаята ви.

 • 2 свръхдълги четки за почистване на ъгли

  Благодарение на 2-те свръхдълги четки вашият робот почиства замърсявания и прах от ъгли и кантове и почиства там, където други роботи не могат да достигнат.

 • Система на 4 колела за лесно преминаване на прагове

  Новият SmartPro Compact с накрайник TriActive XL има система за движение на 4 колела в сравнение с тази на традиционните роботи, която е на 2 колела. Системата за движение на 4 колела помага на робота ви да преминава лесно през прагове.

 • Допълнителен филтър за едногодишна поддръжка

  Допълнителен филтър за едногодишна поддръжка.

Вижте всички спецификации
 • На базата на тест за покритие на IEC в сравнение с Philips FC8800.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува