1

AquaTrio Pro

  -{discount-percentage}%

  Вакуумно почистване, измиване и изсушаване с едно движение

  AquaTrio Pro едновременно осигурява вакуумно почистване, измиване и изсушаване, спестявайки до 50% от вашето време и усилия*. Мощните и нежни микрофибърни четки ефективно почистват мръсотия и петна. За перфектни видими резултати от влажното почистване върху всички твърди подове**. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 859.00лв
 • Вакуумно почистване, измиване и изсушаване с едно движение

  Play Pause

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вакуумно почистване, измиване и изсушаване с едно движение

AquaTrio Pro едновременно осигурява вакуумно почистване, измиване и изсушаване, спестявайки до 50% от вашето време и усилия*. Мощните и нежни микрофибърни четки ефективно почистват мръсотия и петна. За перфектни видими резултати от влажното почистване върху всички твърди подове**. Вижте всички предимства

Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 859.00лв

AquaTrio Pro

3-1: почистване, измиване и изсушаване, Технология Triple-Acceleration, Видимо мокро почистване, Всички твърди подови настилки FC7088/01 Търсене на подобни продукти

Вакуумно почистване, измиване и изсушаване с едно движение

Забележимо влажно почистване за твърди подове

 • Усъвършенствано качество на почистването за идеални резултати

  Усъвършенствано качество на почистването за идеални резултати

  - Вакуумно почистване: мощната Aqua Cyclone издърпва и премахва всички разлети течности, замърсяване и прах - Измиване: въртящите се в обратна посока четки от микрофибър напръскват с чиста вода, за да повдигнат ефективно праха и мръсотията. Всички замърсявания се разтварят във вода и прибират в отделен резервоар. - Изсушаване: скоростта на въртене на четките създава въздушна струя, която оставя пода практически сух

 • Работи ефективно със студена/топла чешмяна вода, с/без почистващ препарат

  Работи ефективно със студена/топла чешмяна вода, с/без почистващ препарат

  AquaTrio Pro дава отлични резултати само със студена или топла вода от чешмата. При необходимост можете също да добавите избран почистващ препарат, но винаги използвайте такъв с малко или без пяна, подходящ за вашата твърда подова настилка.

 • Отделни резервоари за чиста и мръсна вода

  Отделни резервоари за чиста и мръсна вода

  Отделните резервоари за чиста и мръсна вода гарантират, че подът винаги ще се измива с чиста вода, а всичкия прах и алергени се съдържат в резервоара за замърсена вода.

 • Подът изсъхва 50% по-бързо в сравнение с обикновеното измиване с мокър парцал

  Подът изсъхва 50% по-бързо в сравнение с обикновеното измиване с мокър парцал

  Подът изсъхва до 50% по-бързо в сравнение с обикновеното измиване с мокър парцал.

 • Идеален за всякакви твърди подове**

  Идеален за всякакви твърди подове**

  Идеален за всички видове твърди подови повърхности (подходящ за влажно измиване): дърво, паркет, ламинат, винил/линолеум, керамика/плочки, мрамор/естествен камък.

 • Почиства над 60 кв. м с един резервоар вода

  Почиства над 60 кв. м с един резервоар вода

  Един пълен резервоар, съдържащ 700 ml, почиства над 60м2 на твърда подова настилка; почистване на големи площи само с минимално количество вода.

 • Бързовъртящите се четки се самопочистват по време на ползване

  Бързовъртящите се четки се самопочистват по време на ползване

  Четките се самопочистват по време на употреба. Центробежните сили завъртат мръсотията и водата, поети от пода, и ги изхвърлят в резервоара за мръсна вода. За оптимални резултати при почистване заменяйте четките на AquaTrio Pro на всеки 6 месеца (FC8054).

 • Спестява до 50% енергия. Спестява до 70% вода.*

  Спестява до 50% енергия. Спестява до 70% вода.*

  Високоефективното използване на енергията ви спестява до 50% енергия в сравнение с почистването с обикновена прахосмукачка. Освен това използвате до 70% по-малко вода в сравнение с измиването с мокър парцал.

 • Самопочистващ се уред с тавичка за изплакване

  Самопочистващ се уред с тавичка за изплакване

  AquaTrio Pro се самопочиства. Просто поставете уреда на специално проектираната тавичка за изплакване, налейте чаша чешмяна вода в него и го включете за няколко секунди.

 • Премахва до 99% от бактериите*** и намалява алергените

  AquaTrio Pro премахва до 99% от всички бактерии*** и намалява алергените. Благодарение на отделянето на резервоара за чистата и мръсната вода целият прах и алергени се събират в резервоара за мръсна вода.

 • 2 четки от микрофибър премахват цялата мръсотия и прах

  Мощните четки от микрофибър се въртят с 6700 оборота в минута за ефективно премахване на разлети течности, прах и замърсяване, адаптирайки се към различните форми на пода и почиствайки дори процепите.

 • Светодиодните индикатори ви уведомяват, когато е необходима вашата намеса

  Светодиоден индикатор ви уведомява, когато е необходима вашата намеса. Той светва в зелено, когато AquaTrio Pro е включен и готов за почистване. Превключва в синьо, когато резервоарите за вода трябва да се напълнят или да се изпразнят. И накрая светва в червено, когато нещо пречи на четките, за да можете да премахнете препятствието и да продължите да почиствате лесно.

 • Противоалергенен, качество, тествано от ECARF

  AquaTrio с водна филтрация е сертифицирана като противоалергенна от Фондацията на Европейския център за изследване на алергиите. Aqua Cyclone капсулира замърсяванията и праха, алергените се улавят във вода и не могат отново да се разпространяват по въздуха. AquaTrio премахва 99,95% от алергени от косми от котки и кучета, акари или прашец, за да допринесе за домашна среда без алергени.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.
 • * Подходящи за измиване с вода
 • ** В сравнение с почистването с прахосмукачка 2200 W и обикновено измиване с мокър парцал
 • *** при използване с почистващ препарат

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува