MiniVac

Мини прахосмукачка

  MiniVac

  Мини прахосмукачка

  Мощната MiniVac за по-добри резултати при почистване

  Подарете си по-добри резултати при почистването с мощната прахосмукачка Philips MiniVac 9,6 V. Без торба, с циклонно движение на въздушния поток и двустепенна филтърна система, които гарантират дълготрайна работоспособност, и с аеродинамичен накрайник за безупречно почистване на праха. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

MiniVac Мини прахосмукачка

9, 6 V батерия, Циклонна без торбичка, Тесен накрайник и четка FC6145/01 Търсене на подобни продукти

Мощната MiniVac за по-добри резултати при почистване

Без торба, циклонно движение на въздуха и аеродинамичен накрайник

 • Накрайник с аеродинамичен дизайн за по-добро почистване на праха

  Накрайник с аеродинамичен дизайн за по-добро почистване на праха

  Накрайникът с аеродинамичен дизайн на прахосмукачката Philips MiniVac е създаден да осигурява оптимално събиране дори на най-фините частици прах. Благодарение на ергономичната форма на накрайника можете да почиствате и най-трудно достъпните места.

 • Без торба, двустепенно филтриране и циклонно действие за оптимално филтриране

  Без торба, двустепенно филтриране и циклонно действие за оптимално филтриране

  Циклонното движение на въздуха в тази прахосмукачка без торба запазва сметта, въртяща се във вътрешността, като осигурява оптимално висока всмукателна мощност и трайно почистване. Нейната двустепенна филтърна система гарантира, че вече засмуканата смет не може да излезе навън. Първият филтър улавя повечето смет, а вторият задържа и най-фините частици прах.

 • Мощни 9,6 V никел-металхидридни батерии за продължителна употреба

  Мощни 9,6 V никел-металхидридни батерии за продължителна употреба

  Мощните, издръжливи никел-металхидридни (NiMH) батерии* на прахосмукачката Philips MiniVac не страдат от ефекта "памет", при който капацитетът на батериите намалява с времето, а оттам намалява и времето за работа на уреда. Прахосмукачката MiniVac с NiMH батерии гарантира по-продължителна работа в сравнение с продуктите с обикновени никел-кадмиеви (NiCd) батерии, които имат ефекта "памет".

 • Тънка основа за зареждане (за стена или маса)

  Тънка основа за зареждане (за стена или маса)

  Можете да държите Philips Mini Vac на удобната й основа за зареждане, на стената или на маса. Това означава, че Philips Mini Vac с мощната си акумулаторна батерия е винаги в готовност на ваше разположение.

 • Дръжката осигурява най-удобно захващане

  Дръжката осигурява най-удобно захващане

  Мини прахосмукачката Philips има извита дръжка, която осигурява най-добро захващане. Можете да я хванете по всякакъв начин. Мекото гумено покритие е нежно при допир, като дава нужната сигурност на захващането.

 • Лесно отделящ се накрайник за лесно изпразване

  Лесно отделящ се накрайник за лесно изпразване

  Прахосмукачката Philips MiniVac се изпразва лесно и бързо, а почистването й е хигиенично. Philips MiniVac е с накрайник, който се отделя лесно с еднократно щракване, така че можете да я изпразните, без да докосвате сметта.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува