MiniVac

Мини прахосмукачка

  MiniVac

  Мини прахосмукачка

  Почиствайте автомобила си както никога преди

  Подарете си по-добри резултати при почистването с мощната 12 V прахосмукачка Philips MiniVac за автомобила. Без торба, с циклонно движение на въздуха и двустъпална филтърна система, които гарантират дълготрайна работоспособност, и с накрайник с аеродинамичен дизайн за безупречно почистване на праха. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 99.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

MiniVac Мини прахосмукачка

За автомобила, Циклонна без торбичка, 5 аксесоара и торбичка за съхранение, За автомобил (с щепсел за автомобил) FC6141/01 Търсене на подобни продукти

Почиствайте автомобила си както никога преди

Без торба, циклонно движение на въздуха и аеродинамичен накрайник

 • Без торба, двустепенно филтриране и циклонно действие за оптимално филтриране

  Без торба, двустепенно филтриране и циклонно действие за оптимално филтриране

  Циклонното движение на въздуха в тази прахосмукачка без торба запазва сметта, въртяща се във вътрешността, като осигурява оптимално висока всмукателна мощност и трайно почистване. Нейната двустепенна филтърна система гарантира, че вече засмуканата смет не може да излезе навън. Първият филтър улавя повечето смет, а вторият задържа и най-фините частици прах.

 • Накрайник с аеродинамичен дизайн за по-добро почистване на праха

  Накрайник с аеродинамичен дизайн за по-добро почистване на праха

  Накрайникът с аеродинамичен дизайн на прахосмукачката Philips MiniVac е създаден да осигурява оптимално събиране дори на най-фините частици прах. Благодарение на ергономичната форма на накрайника можете да почиствате и най-трудно достъпните места.

 • Куплунг за кола, за неограничено време на работа

  Куплунг за кола, за неограничено време на работа

  Philips MiniVac за автомобила е идеална за почистване на колата ви, тъй като е снабдена с куплунг за автомобила, за да можете да почистите и най-трудно достъпните места без неудобството да зареждате отново MiniVac. Така тя е винаги готова за работа!

 • Дръжката осигурява най-удобно захващане

  Дръжката осигурява най-удобно захващане

  Мини прахосмукачката Philips има извита дръжка, която осигурява най-добро захващане. Можете да я хванете по всякакъв начин. Мекото гумено покритие е нежно при допир, като дава нужната сигурност на захващането.

 • Калъф за съхранение в автомобила

  Калъф за съхранение в автомобила

  Калъфът за съхранение ви позволява да държите всички аксесоари и куплунга за автомобил на едно място, така че винаги да имате подръка всичко необходимо за почистване на автомобила!

 • Богата гама аксесоари за всякакви цели

  Богата гама аксесоари за всякакви цели

  Philips MiniVac е комплектована с богата гама аксесоари, за да почиствате дома и автомобила си с минимални усилия. В комплекта са включени малка и голяма четка, тесен и широк накрайник и дълга тръба – за идеално почистване дори в трудно достъпните места. Просто идеалната комбинация за почистване на дома и автомобила!

 • Подходяща за употреба при 12 V с щепсел за автомобил

  Включете Philips MiniVac в автомобила чрез съответния кабел, за да получите 12 V мощност за оптимални резултати от почистването.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува