Електрическа метла

  Електрическа метла

  Край на навеждането

  Тази електрическа метла на Philips е чудесна за бързо почистване на пода: бързо въртящата се четка с лекота обира сметта и е лесна за маневриране. Метлата е много тиха и с огъващата се дръжка лесно достига до най-трудните места. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Край на навеждането

Лесно достига труднодостъпните места

 • Гъвкав прът

  Гъвкав прът

  Огъващата се дръжка осигурява лесно почистване, дори на най-трудните места. Вече няма да ви се налага да се навеждате под мебелите - тази метла се навежда вместо вас.

 • Бързовъртяща се четка

  Бързовъртяща се четка

  За да улесни работата ви, електрическата въртяща се четка автоматично събира боклука в изолираното отделение за смет на електрическата метла. Включете електрическата метла и събирайте без усилие прах, трохи, косми и други отпадъци. Тази динамична функция за изчеткване е безопасна и ефикасна при всякакви късовлакнести килими или твърди подови повърхности в дома ви.

 • Екологична NiMH батерия

  Екологична NiMH батерия

  Осигурете си максимална свобода на движенията без кабели, които да ви пречат. Мощните акумулаторни никел-металхидридни (NiMH) батерии ще ви дадат до 50 минути почистване на твърди подови повърхности. Никел-металхидридните батерии са екологични батерии. Това означава, че те не съдържат високотоксични елементи, с което са по-добри за околната среда. Нещо повече - никел-металхидридните батерии осигуряват по-издръжливо захранване, което удължава продължителността на работа.

 • Странични четки

  Странични четки

  Страничните четки на електрическата метла гарантират постигането на добро почистване, дори покрай стените. Четките придвижват сметта от страните към центъра и така въртящата се четка събира всичката смет.

 • Уникална система с тавичка за отстраняване на нечистотиите

  Уникална система с тавичка за отстраняване на нечистотиите

  Уникалната система за събиране на прах без усилия ви отървава от мръсотията - от пода до кофата за смет. Едно натискане на бутон отваря отделението и това дава възможност да изпразните цялото му съдържание направо в кофата за смет, без да го обръщате или да се докосвате до сметта.

 • Облицована дръжка

  Облицована дръжка

  Облицованата дръжка осигурява удобно захващане. Мекото гумено покритие е нежно при допир, като дава нужната сигурност на захващането.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува