Портативен MP3-CD плейър

  Портативен MP3-CD плейър

  Игра+музика, Urban Action Gear

  Уникален портативен MP3-CD плейър с пет забавни игри. Magic ESP за допълнителна защита срещу прескачане.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Игра+музика, Urban Action Gear

MP3, 10 часа музика на един MP3-CD.

 • MP3-CD възпроизвеждането е възпроизвеждане на MP3 като аудио CD.

  MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-3".MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

 • Magic ESP™, за да не пропускате музика в движение

  Магическата електронна защита от прескачане (Magic ESP™) осигурява музика без пропускане дори когато вашият MP3-CD плейър се удря или разтърсва. Устройствата с тази функция имат интелигентен електронен буфер, който може да запомня различни музикални формати като MP3, WMA и CDDA. По време на възпроизвеждане музиката непрекъснато се подава в буфера. Когато устройството се разтърси, музика се възпроизвежда от буфера, докато лазерът бързо се фокусира отново върху мястото, където е бил при възникване на удара, и отново започва да възпроизвежда, за да запълни буфера. Magic ESP™ позволява по-продължителна защита от прескачане в зависимост от битовата скорост на цифровия аудио файл.

 • Поддръжка на ID3 тагове с информация при възпроизвеждане на CD

  Плейърите с поддръжка на ID3 тагове имат LCD екран, който показва в текстова форма името на изпълнителя и заглавието на изпълнението, слушано в момента, така че лесно можете да идентифицирате песните във вашия плейър. Показва се и цифрова, и текстова информация в лесно четим формат, който ви позволява лесно да видите името на изпълнителя и заглавието на песента. Поддръжката на ID3 тагове ви позволява бързо и лесно да идентифицирате и навигирате сред големия брой файлове на вашия MP3-CD или WMA-CD диск.

 • Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW дискове

  Philips е известен с това, че продуктите му са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD,CD-R и CD-RW дискове. На един компактдиск може да се съхраняват до 10 часа музика. CD-RW (съвместим с CD-презаписваем) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD-записваеми (CD-R), така и CD-презаписваеми (CD-RW) дискове. CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъра..

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува