Портативен MP3-CD плейър

  Портативен MP3-CD плейър

  Наслаждавайте се на MP3 музика без прескачания

  Влезте в крак с модата с MP3-CD плейърите eXp2540 и се наслаждавайте на 10 часа музика без прекъсване на един MP3-CD. Този любим класически модел се предлага с LCD дисплей и е чудесен избор за лесно слушане на музика в движение без никакви затруднения Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наслаждавайте се на MP3 музика без прескачания

 • 100-секунден Magic ESP™

  100-секунден Magic ESP™

  Електронната защита от прескачане Magic Electronic Skip Protection™ е удобна функция, осигуряваща музика без прескачане дори, когато MP3-CD плейърът ви е удрян и блъскан, докато тичате или сте в движение. Устройствата с Magic Electronic Skip Protection™ имат интелигентен електронен буфер, който може да съхранява различни цифрови формати за музика, като MP3 и WMA. Буферът регулира автоматично и съдържанието си, и скоростите на лазерните пътечки, за да гарантира слушане на музика без прекъсвания.

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • Насладете се на над 10 часа музика на един MP3-CD

  Насладете се на над 10 часа музика на един MP3-CD
 • Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW дискове

  Фирмата Philips е известна с това, че продуктите й са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD, CD-R и CD-RW дискове. CD-RW (съвместим с презаписваеми CD дискове) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD дискове за еднократен запис (CD-R), така и презаписваеми CD дискове (CD-RW). CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъри.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува