DVD плейър

  DVD Video

  Получете по-рязка, по-ясна картина

  Вашият мечтан плейър с безупречно реалистично качество на картината и възможност да възпроизвежда практически всеки диск! DVD плейърът Philips DVP2880 ви дава възможност да изживеете приятни моменти с вашите филми и музика. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете по-рязка, по-ясна картина

с подобряване до HDMI 1080p

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • CinemaPlus за по-добра, по-рязка и по-ясна картина

  CinemaPlus за по-добра, по-рязка и по-ясна картина

  Доставете наслада на очите си с изключително рязката картина, жива като реалността. Интелигентният алгоритъм CinemaPlus обработва всеки пиксел във всеки кадър, като го анализира, преди да оптимизира рязкостта и стабилността на цветовете. Резултатите са очевидни - вече виждате повече детайли, образът става кристално чист и всичко изглежда изключително естествено. Филмите вече никога няма да са същите.

 • Устройство ProReader за гладко възпроизвеждане на практически всеки диск

  Устройство ProReader за гладко възпроизвеждане на практически всеки диск

  Устройството ProReader ви позволява да се наслаждавате на вашите филми и видео без проблеми. Дори когато старите дискове се зацапат или издраскат, може да сте спокойни, че те ще се възпроизвеждат изцяло - от началото до края - без какъвто и да е признак, че са повредени. Използвайки най-съвременна технология, устройството ProReader конвертира слабите аналогови сигнали в стабилни цифрови, като извлича информация, позволяваща не толкова идеалните дискове да се възпроизвеждат гладко от край до край. Заедно със способността си да чете практически всеки диск, устройството ProReader ви дава ненадмината увереност, че каквото и да сложите, то със сигурност ще се възпроизвежда.

 • Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Благодарение на поддръжката на DivX можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео и филми от интернет, включително закупени холивудски филми, в комфортната обстановка на вашия хол. Форматът DivX представлява базирана на MPEG-4 технология за видеокомпресия, която позволява записване на големи файлове, например филми, реклами на филми и музикални видеоклипове, на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове за възпроизвеждане на вашия Blu-ray или DVD плейър Philips, сертифициран за DivX Ultra. DivX Ultra съчетава възпроизвеждане на DivX с ценни функции, като вградени субтитри, различни езици за аудиоканала, множество записи и менюта в единен и удобен файлов формат.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколона SoundBar, система за домашно кино и телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • USB Media Link за възпроизвеждане на мултимедия от USB флаш устройства

  USB Media Link за възпроизвеждане на мултимедия от USB флаш устройства

  Универсалната серийна шина, или USB, е стандарт за протокол, който е удобен за свързване на компютри, периферни устройства и потребителски електронни уреди. С USB Media Link всичко, което трябва да направите, е да включите своето USB устройство, да изберете филм, музика или снимка и да ги гледате и слушате.

 • Побиране на екрана за оптимално гледане, всеки път

  Побиране на екрана за оптимално гледане, всеки път

  Каквото и да гледате, по която и да е телевизия, "Побиране на екрана" гарантира, че картината ще запълни целия екран. Неприятните черни ленти отгоре и отдолу изчезват, без да е нужно да правите досадни ръчни настройки. Просто натиснете бутона "Побиране на екрана", изберете формата и се радвайте на филма си на цял екран.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува