DVD рекордер с твърд диск

  DVD рекордер с твърд диск

  Преобърнете вашите изживявания с Pixel Plus

  Висококачествена DVD записвачка с твърд диск, осигуряваща ви най-доброто аудио/видео изживяване. В допълнение получавате и удобството на GUIDE Plus+.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Преобърнете вашите изживявания с Pixel Plus

 • Pixel Plus за детайли с по-голяма острота, дълбочина и яснота

  Pixel Plus за детайли с по-голяма острота, дълбочина и яснота

  Pixel Plus е допълнителен метод за подобряване на качеството на картината на изходните сигнали от източници, като телевизионни и сателитни приемници и DVD устройства, без значение от качеството на входния сигнал. Качеството на картината на обработвания видео сигнал се анализира и в зависимост от нивото на смущенията, патентованата от Philips система за потискане на шума, корекцията на закъсненията и подобряването на остротата, автоматично се прилагат върху изходния сигнал. Това води високо качество на изходния видео сигнал от HDMI изходът на всеки HDMI и Philips Pixel Plus телевизори.

 • Цифров изход HDMI за лесно свързване само с един кабел

  Цифров изход HDMI за лесно свързване само с един кабел

  HDMI означава мултимедиен интерфейс с висока детайлност. Това е директна цифрова връзка, която може да пренася висококачествено цифрово видео, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, тя осигурява идеална картина и звук, напълно изчистени от шум. HDMI има пълна обратна съвместимост с DVI.

 • Подобряване на видеото за по-висока разделителна способност до 1080i

  С подобряването на видеото можете да увеличите разделителната способност от SD (стандартна разделителна способност) на видео сигналите, използвани от DVD, до HD (висока разделителна способност), за да видите повече подробности благодарение на по-рязката, по-реалистична картина. Полученият изходящ видео сигнал с висока разделителна способност може да се подаде към дисплей с висока разделителна способност през HDMI (мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност).

 • Вграден цифров телевизионнен тунер за директен запис

  Вградения DVB-T тунер ви позволява да гледате или записвате ефирно излъчвани цифрови канали. Видео сигналът се запазва цифров, без да се преобразува в аналогов, за да получите високо качество на картината.

 • 5.1 канален звуков запис на телевизионни програми от декодер

  Цифровият 5.1 канален аудио запис ви дава възможност да качвате, едновременно с видео, оригиналния звук от цифров мултиканален източник като сателитен приемник, върху DVD. Тези записи после могат да бъдат възпроизвеждани само на вашия Philips рекордер или стерео на който и да е DVD плейър.

 • Guide Plus+ електронен телевизионен справочник

  GUIDE Plus+ е електронен справочник - безплатен телевизионнен справочник, който ви показва програмата за няколко дни напред, така че да можете да програмирате DVD записа само с едно натискане на бутон.

 • Паузата в TV предаване на живо с едно докосване незабавно замразява действието

  Паузата в TV предаване на живо ви дава пълно управление на гледането. Щом се включи рекордерът, много голяма вградена памет автоматично започва да записва гледаната програма -- това ви дава възможност да правите пауза, да повтаряте или запаметявате програмата по всяко време. Ако трябва да прекъснете гледането, можете да направите пауза в телевизионната програма "на живо" само с едно докосване на бутон и да продължите да я гледате, когато ви е удобно.

 • Режимът Dual Media е удобен за записване на DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Записващите DVD устройства на Philips поддържат запис на "dual media" - способност да правят запис на дискове DVD+R/RW, DVD-R/RW и DVD+R DL. Сега можете да купите какъвто и да е диск и записващото устройство на Philips ще направи напълно съвместим запис, който ще може да се възпроизведе от всеки DVD плейър.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува