DVD рекордер с твърд диск

  DVD рекордер с твърд диск

  Гледайте каквото поискате и когато поискате

  Записвайте на твърд диск, без да се притеснявате къде ще го поберете. Запазете каквото искате на DVD с трайно качество. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Гледайте каквото поискате и когато поискате

 • Цифров вход i.Link за идеални цифрови копия от камкордер

  Цифров вход i.Link за идеални цифрови копия от камкордер

  Известен също като IEEE 1394 и FireWire, i.Link пренася цифрово всички аудио- и видеосигнали по един кабел, без загуби на качеството на картината и звука. С входа за цифрово видео i.Link можете да копирате домашни видеозаписи с качеството на оригиналната цифрова картина.

 • Незабавно повторение на ценни мигове от ТВ програма с едно натискане на бутон

  Незабавно повторение на ценни мигове от ТВ програма с едно натискане на бутон

  С незабавното повторение можете да съживите магическите филмови кадри и изключителните спортни изпълнения - по всяко време. Само с едно натискане на бутон твърдият диск ще повтори последните 30 секунди. Прескачането още назад не изисква нищо повече от повторно натискане на бутона.

 • ShowView за бързо и лесно програмиране

  ShowView за бързо и лесно програмиране

  При системата на ShowView, за да програмирате видеорекордера си е необходимо само да въведете число от ShowView - код до девет цифри (но обикновено по-малко), който е отпечатан до всяка телевизионна програма в повечето справочници за телевизионни програми.

 • Архивиране от твърд диск на DVD с висока скорост

  Високоскоростното архивиране ви дава възможност да правите копие на запис от твърд диск на DVD за част от времето на оригиналния запис. След като програмата е записана на твърдия диск, можете да я копирате на DVD+R/+RW с максимална скорост.

 • Възпроизвежда MP3, WMA, JPEG, DivX 3,11/4.x/5.x/6

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето файлови формати с цел максимално удоволствие при слушане и гледане, включително MP3, WMA, JPEG и популярния формат за цифрова мултимедия DivX. Възпроизвеждането на DivX позволява да слушате и споделяте компресирано висококачествено видео съдържание в този формат не само на компютъра си.

 • DualMedia записва удобно на DVD+R/RW и DVD-R/RW

  Записващите DVD устройства на Philips поддържат запис на "dual media" - способност да правят запис на дискове DVD+R/RW и DVD-R/RW. Сега можете да купите какъвто и да е диск и записващото устройство на Philips винаги ще направи напълно съвместим запис, който ще може да се възпроизведе от всеки DVD плейър.

 • Паузата в TV предаване на живо с едно докосване незабавно замразява действието

  Паузата в TV предаване на живо ви дава пълно управление на гледането. Щом се включи рекордерът, много голяма вградена памет автоматично започва да записва гледаната програма -- това ви дава възможност да правите пауза, да повтаряте или запаметявате програмата по всяко време. Ако трябва да прекъснете гледането, можете да направите пауза в телевизионната програма "на живо" само с едно докосване на бутон и да продължите да я гледате, когато ви е удобно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува