M1X-DJ озвучителна система

  M1X-DJ озвучителна система

  МИКСИРАЙТЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАЙТЕ СПОДЕЛЯЙТЕ

  Миксирайте като диджей, възпроизвеждайте от всяко устройство и споделяйте мелодии с Philips M1X-Dj. Създавайте невероятни сетове, които ще поразят приятелите ви, и извличайте поточно песни чрез съединителя Lightning или Bluetooth. Вземете музиката си навън за легендарно парти навсякъде. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

M1X-DJ озвучителна система

Bluetooth®, със съединител Lightning, DJ контроли, двоен аудио вход, 60 W, бас излъчвател DS8900/10 Търсене на подобни продукти

МИКСИРАЙТЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАЙТЕ СПОДЕЛЯЙТЕ

 • Технология wOOx за богати, но прецизни баси без изкривяване

  Технология wOOx за богати, но прецизни баси без изкривяване

  Технологията wOOx е революционна концепция за високоговорители, която ви позволява да чувате и усещате истински дълбоки баси, по-богати от тези на всяка друга аудио система. Специалните мембрани на високоговорителите работят в хармония с wOOx бас излъчвателя, а прецизното съгласуване на главната мембрана и тази за високи честоти осигурява плавни преходи от ниски към средни и високи честоти. Двойното окачване и изцяло симетричната конструкция тип "сандвич" осигуряват ниски и прецизни баси без забележими изкривявания. wOOx пресъздава изключително дълбоки и динамични баси, като използва пълния обем на кутията на високоговорителите за истинско усилване на въздействието на музиката.

 • Безпроблемна интеграция djay 2app

  Безпроблемна интеграция djay 2app

  Поставете своя iPad с приложението djay 2 iPad от Algoriddm, за да бъде смесването от вашия iPad лесно, като на пулт. Използвайте големи колела за скречиране, преливане и контроли за създаване на миксове от песни в музикалната библиотека на iPad или оставете режима Automix да върши цялата тежка работа. С интуитивно използване с усъвършенствани функции с множествено докосване, приложението djay 2 от Algoriddm прави смесването лесно за всеки – от начинаещите до професионалистите.

 • Колела за скречиране и преливане с превъзходно качество

  Колела за скречиране и преливане с превъзходно качество

  Големите тактилни и сензорни колела създават усещане за смесване с винилови плочи и са специално направени за невероятно представяне

 • Поточно извличане с Bluetooth за ненадмината яснота на звука

  Поточно извличане с Bluetooth за ненадмината яснота на звука

  Bluetooth® е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth® устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Обръщащ се панел за управление за защита при пътуване

  Обръщащ се панел за управление за защита при пътуване

  Когато не миксирате или изнасяте представления, обърнете панела за управление и използвайте M1X-DJ като високоговорител с Bluetooth, за да можете да се облегнете, да се отпуснете и да слушате музиката си или да се хвърлите в партито.

 • Лента за носене и здрава конструкция за по-добра преносимост

  Лента за носене и здрава конструкция за по-добра преносимост

  Просто поставете лентата, преметнете я през рамо и тръгнете. Озвучителната система M1X-DJ също така е с идеален размер според изискванията на авиолиниите за ръчен багаж, така че можете да вземете уменията си на борда. Здравата му конструкция е достатъчно издръжлива, за да се справи с живота от парти на парти, на закрито и навън, а контролите могат да се обърнат, за да са защитени, когато сте на открито.

 • Свържете с външни високоговорители и усилватели с аудио извод

  Свържете M1X-DJ към всеки външен високоговорител или усилвател с помощта на аудио извод, за разтърсващи партита в цял свят дори без високоговорителите M1X.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува