Fidelio

Philips Fidelio

Безжична тонколона SoundRing

  Philips Fidelio

  Безжична тонколона SoundRing

  Потопете се в естествения, поглъщащ звук

  Напълнете догоре стаята си с възхитително естествен и обгръщащ звук. Безжичният високоговорител Philips Fidelio SoundRing взема безжично музиката от вашия iPod Touch, iPhone, iPad или iTunes на компютъра - и изпълва с нея цялата стая. Вижте всички предимства

 • Потопете се в естествения, поглъщащ звук

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Потопете се в естествения, поглъщащ звук

Завладяващ звук

 • SoundRing – звук от всички посоки от едно компактно устройство

  SoundRing – звук от всички посоки от едно компактно устройство

  Високоговорител с неповторим дизайн, създаден да изпълва стаята със звук. С централна тръба за басите и четири мембрани с неодимови магнити и висока детайлност, две – излъчващи напред и две – настрани, той излъчва във всички посоки звук с прекрасна чистота, който изпълва цялата стая.

 • FullSound подобрява звуковите детайли, за богат и мощен звук

  FullSound подобрява звуковите детайли, за богат и мощен звук

  Фирмената технология FullSound на Philips използва цифрова обработка на сигнали от последно поколение, за да пресъздава музиката с висока вярност. Музикалното съдържание се анализира и оптимизира динамично, за да ви позволи да изпитате музиката с висока детайлност и топлота.

 • Поточно възпроизвеждане на музика с безжичната технология AirPlay

  Поточно възпроизвеждане на музика с безжичната технология AirPlay

  AirPlay позволява поточно възпроизвеждане на цялата ви музикална колекция от iTunes на докинг станцията Fidelio. Тя възпроизвежда безжично от програмата iTunes на вашия компютър, iPhone, iPad или iPod Touch - на всеки поддържащ AirPlay високоговорител във вашия дом. Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че високоговорителите са свързани към вашата Wi-Fi мрежа. Освен това AirPlay позволява едновременно възпроизвеждане на всеки високоговорител във всяка стая. Нека любимите мелодии ви следват навсякъде у дома.

 • Приложение SoundStudio за пълен контрол върху настройките на звука

  Приложение SoundStudio за пълен контрол върху настройките на звука

  Сега можете да слушате музиката точно така, както ви харесва. SoundStudio ви дава пълен контрол върху вашата музика. С него можете да променяте всеки аспект на звука, като използвате само вашия iPhone, интуитивно и лесно. Можете да избирате и променяте звученето на любимите си парчета, да създавате уникални звукови изживявания и да вдъхнете нов живот на любимите си мелодии. Освен това, SoundStudio позволява да слушате хиляди интернет радиостанции от цял свят – за още по-пълно удоволствие от музиката.

 • Слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone/iPad през USB порта

  Слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone/iPad през USB порта

  Високоговорителят е снабден с USB порт, който ви позволява удобно да зареждате iPod, iPhone или iPad. Просто свържете устройството с USB кабел към гърба на високоговорителя. Можете да изпълнявате всяка музика от своето устройство Apple, докато то се зарежда.

 • Вход AUX за лесно свързване с почти всяко електронно устройство

  Вход AUX за лесно свързване с почти всяко електронно устройство

  Връзката с вход AUX позволява директно възпроизвеждане на MP3 съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходното качество на звука, излизащ от аудио системата, връзката с вход AUX е и изключително удобна, защото всичко, което трябва да направите, е да включите своя MP3 плейър във високоговорителя.

 • Вградена акумулаторна батерия за още по-добра преносимост

  За по-голямо удобство в същия елегантен стил, SoundRing може да се зарежда върху предоставената поставка. Просто сложете тонколоната върху поставката, за да се радвате на повече часове удоволствие от слушането.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува