Комплект USB батерии

  Комплект USB батерии

  Многократно зареждане в движение

  За да имате енергия където и когато ви потрябва – комплектът батерии ви дава допълнителна енергия за повече от едно пълно зареждане. 2 USB порта ви позволяват да зареждате 2 устройства едновременно. Ултра бързо зареждане с 3,1 A. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Многократно зареждане в движение

с преносимия резервен захранващ пакет

 • Скрит индикатор за захранване, за проверка на състоянието с един поглед

  Дискретен и икономичен, скритият светодиоден индикатор се появява при натискане на бутон, позволявайки ви да проверите състоянието на комплекта батерии с един поглед.

 • Работи навсякъде - чудесно, когато сте далеч от източници на захранване

  Дори когато наблизо няма стенно и автомобилно зарядно устройство, можете да заредите батерията на устройството си с удобния комплект батерии. Интелигентният комплект батерии поема захранването на устройството и когато го извадите след употреба, батерията на устройството ви е все така напълно заредена.

 • Приложен микро-USB кабел за свързване и зареждане

  Приложеният микро-USB кабел за USB 2.0 е предназначен за използване с мобилни телефони, цифрови камери и други преносими устройства с микро-USB връзка. Носете го със себе си, дръжте го в бюрото си или заменете с него кабела, който сте изгубили, за да можете да се свързвате и зареждате винаги, когато е необходимо.

 • Многократно зареждане на устройствата ви, докато сте в движение

  Този преносим източник на енергия ви осигурява допълнителна мощност за повече от две зареждания в движение. Вземете го с вас, когато пътувате, за да разполагате с резервно захранване тогава, когато ви е нужно.

 • Работи с базирани на USB устройства

  Универсалният уред има USB връзка за използване с базирано на USB устройство чрез USB кабела на устройството, който вече притежавате или можете да закупите отделно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува