Твърд калъф

  Защитете своя iPhone в твърд калъф

  Здрав и изчистен, твърдият калъф предпазва вашия iPhone без да добавя излишен обем, за да се побира лесно в джоба или чантата ви. Имате удобен достъп до вашия iPod, едновременно със сигурна защита. Изразете себе си чрез калъфа, който отговаря на вашия стил на живот! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Защитете своя iPhone в твърд калъф

едновременно здрав и лек

 • Достъп до всички бутони и съединителя за докинг станция

  Отворите на този калъф позволяват удобен достъп до всички бутони и съединителя за докинг станция, така че да можете да използвате устройството си, както е защитено в калъфа си.

 • Достъп до страничните бутони iPhone и камерата

  Отворите на този калъф позволяват пълен достъп до всички бутони, съединителя за докинг станция и камерата на iPhone, така че да можете да използвате iPhone пълноценно, докато е защитен в калъфа.

 • Щампованият калъф подчертава вашия неповторим стил

  Със своя графичен дизайн този калъф осигурява защита на вашето устройство и заедно с това подчертава вашето неповторимо чувство за стил.

 • Твърд поликарбонатен калъф за сигурна защита

  Този твърд калъф е направен от високоустойчив поликарбонат и осигурява сигурна защита на вашето устройство.

 • С елегантния си дизайн лесно се побира в джоба

  Този елегантен калъф осигурява защита с минимум добавен материал - вашето устройство се побира спокойно в джоба или чантата ви и е защитено, когато сте в движение.

 • Бърза и лесна защита

  Този калъф е изработен от устойчив материал и е специално направен да пасва идеално на устройството ви. Калъфът се поставя бързо и лесно, и добавя защитен слой към вашето устройство.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува