TriDock Travel

  Гледайте и зареждайте в желаното положение

  Вземете TriDock със себе си, за да поставите и заредите iPhone от лаптоп или приложения Power Bug, плюс адаптери с международни съединители. Уникалният дизайн държи iPhone изправен или хоризонтално за гледане на видео със свободни ръце. Приложени USB кабел и чантичка за пътуване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Гледайте и зареждайте в желаното положение

с уникалната 3-странна USB поставка

 • Приложена удобна чантичка за пътуване

  Меката чантичка за пътуване е малка и дискретна и е включена в комплекта, за да побере различни предмети за лесно съхранение и удобно пътуване.

 • Приложени са мултинационални съединители

  Наборът от адаптери с мултинационални съединители улесняват смяната на контакта, в който може да включите устройството - важно и удобно, когато пътувате в страни с различни типове стенни контакти.

 • USB поставка джобен размер за удобно зареждане

  Малката поставка с джобен размер се свързва през USB към вашия лаптоп или USB стенен адаптер, така че да можете удобно да зареждате своето устройство, когато сте у дома или на път.

 • Приложено е USB зарядно устройство за стена Power Bug

  Power Bug е компактно зарядно устройство, което се включва в контакта и свързва вашето устройство чрез приложения USB кабел за лесно и удобно зареждане - у дома или далеч от собствения компютър.

 • Уникален тристенен дизайн за гледане на видео със свободни ръце

  Уникалният тристенен дизайн ви позволява да поставите устройството си изправено или легнало настрани за гледане на видео със свободни ръце. Свържете през USB, за да заредите устройството си на поставката.

 • Приложен е кабел за зареждане от USB

  Приложеният кабел за зареждане от USB свързва устройството ви към зарядно устройство - например вашия лаптоп или USB адаптер за стена - за лесен достъп до устройството, докато се зарежда.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува