TransDock micro

  Възпроизвеждане и зареждане на iPhone в колата

  Слушайте музика от iPhone през стереоуредбата на автомобила, без да е нужно инсталиране. Технологията IntelliTune с едно натискане на бутон намира най-добрата честота за предаване от iPhone към FM радиото на колата. При това зарежда iPhone, докато е свързан. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Възпроизвеждане и зареждане на iPhone в колата

с автоматично намиране на честоти IntelliTune

 • Кабел 4 фута (1,2 м) за лесен достъп до устройството ви в автомобила

  Този гъвкав кабел е дълъг 4 фута (1,2 метра) и ви осигурява лесен достъп до устройството ви в автомобила

 • IntelliTune намира свободни FM честоти с едно щракване

  С едно натискане на бутон IntelliTune сканира ефира, за да открие свободни FM честоти. Моментално ще разберете на коя станция да настроите FM радиото за предаване на аудио съдържанието от устройството ви към авторадиото.

 • 4 програмируеми FM настройки за лесно запомняне

  Сега е лесно да програмирате и запомните предпочитаните FM честоти, които да се използват за предаване на аудиосигнал от устройството към FM радиото.

 • FM предавателят прехвърля аудиосигнала през FM радиото на колата

  FM предавателят прехвърля безжично аудио съдържанието от устройството ви към радиото на автомобила, като използва свободна честота, така че да слушате музика на път.

 • Няма нужда от инсталиране

  Използването е лесно и бързо, няма нужда от специално инсталиране. Само го включете в гнездо за 12 V и сте готови - още с изваждането от опаковката.

 • Специално екраниране за използване с iPhone

  Продуктът осигурява специално екраниране срещу смущения от сигнали на мобилни телефони. Това е особено важно, когато се използва iPhone с FM предавател, защото позволява да правите и получавате повиквания без създаване на допълнителни смущения по FM радиото на колата ви.

 • Зареждане от 12 V извод в кола

  Компактното зарядно се включва в 12 V извод на кола и се свързва с устройството ви за лесно и удобно зареждане по време на пътуване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува