Твърд калъф с възможност за поставяне

  Твърд калъф с възможност за поставяне

  Защита на ръбовете и лесно поставяне

  Твърдият калъф от 2 части с възможност за поставяне е снабден с предпазителя EdgeDefense на Philips за по-добър захват и защита от удар и ви дава достъп до бутоните на устройството чрез натискане през калъфа. Вътрешността му е покрита с поглъщаща ударите гума за допълнителна защита. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Твърд калъф с възможност за поставяне

Защита на ръбовете и лесно поставяне

с омекотяващо ударите вътрешно покритие

 • Достъп до всички бутони и съединителя за докинг станция

  Отворите на този калъф позволяват удобен достъп до всички бутони и съединителя за докинг станция, така че да можете да използвате устройството си, както е защитено в калъфа си.

 • Приложен е предпазител за екран Surface Shield

  Приложеният предпазител за екран Surface Shield прибавя невидим слой на защита за екрана на дисплея на вашето устройство, като се използва статично залепване, така че е лесно да го монтирате и махате без остатъци от лепило.

 • Бързо и лесно поставяне

  Калъфът има подвижно дъно, което ви дава възможност бързо и лесно да поставяте устройството си, като то остава защитено в останалата част от калъфа.

 • Смекчаващият ударите калъф осигурява и по-добър захват

  Този калъф е изработен от термопластичен полиуретан - еластомер с високи работни характеристики, който осигурява едновременно по-добър захват и смекчаване на ударите, съчетани в един уникален калъф.

 • Абсорбира удари и въздействия, за да се предпазват уязвимите ръбове

  EdgeDefense предпазва ръбовете на устройството - местата, които се повреждат най-лесно. Направено от еластичен подсилен материал с конусовидна форма, EdgeDefense отклонява въздействията и поема ударите в своите най-здрави точки.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува