SlimCase

  Запазете своя iPhone със стил

  Здрав и изискан, SlimCase допълва и защитава вашия iPhone, без да добавя ненужен обем. Подвижната каишка за китката държи iPhone под ръка. Използвайте приложения Surface Shield за допълнителна защита на екрана. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Запазете своя iPhone със стил

в твърд кожен калъф

 • Достъп до всички бутони и съединителя за докинг станция

  Отворите на този калъф позволяват удобен достъп до всички бутони и съединителя за докинг станция, така че да можете да използвате устройството си, както е защитено в калъфа си.

 • Поликарбонатна рамка, покрита с фина кожа

  Този калъф е направен от издръжлив поликарбонат, покрит с фина кожа, за да предпазва устройството ви със здравина и стил.

 • Подвижна кожена каишка за китката

  Кожената каишка за китката може да се закачи за калъфа, за да държи устройството ви под ръка, а може и да се сваля, ако не ви трябва.

 • Мека вътрешна облицовка от плат

  Меката вътрешна облицовка от плат на този калъф защитава покритието на устройството, докато е прибрано вътре.

 • Приложен е предпазител за екран Surface Shield

  Приложеният предпазител за екран Surface Shield прибавя невидим слой на защита за екрана на дисплея на вашето устройство, като се използва статично залепване, така че е лесно да го монтирате и махате без остатъци от лепило.

 • Достъп до страничните бутони iPhone и камерата

  Отворите на този калъф позволяват пълен достъп до всички бутони, съединителя за докинг станция и камерата на iPhone, така че да можете да използвате iPhone пълноценно, докато е защитен в калъфа.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува