Zoom

Philips Zoom

Комплекти за процедури в кабинет

  Philips Zoom

  Комплекти за процедури в кабинет

  Philips Zoom In – комплекти за процедури в кабинет

  С участието на стотици Philips Zoom ползватели Philips направи използването на избелващата система Philips Zoom по-лесно, по-бързо и по-безопасно от всякога.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Philips Zoom In – комплекти за процедури в кабинет

За употреба с Philips Zoom WhiteSpeed Lamp, Zoom 2

 • Регулируеми настройки за интензивност

  За разлика от някои други избелващи системи, Philips Zoom WhiteSpeed има регулируеми настройки за интензивност и може да се персонализира за избягване на чувствителност и максимален комфорт. Всъщност над 90% от анкетираните са забелязали ниска чувствителност с лампата Philips Zoom WhiteSpeed или въобще не са забелязали такава.

 • 14 милиона усмивки и броят им нараства

  Лампата Philips Zoom WhiteSpeed е част от популярното семейство избелващи продукти Philips Zoom, най-търсената от пациентите марка за избелване, на която вече се довериха над 14 милиона души****. Всъщност Zoom WhiteSpeed има ниво на удовлетвореност на пациентите от 96%; резултатите са въз основа на проучване в САЩ между 500 души. Също така продуктът е създаден от авторите на наложени марки, които познавате и обичате, включително Philips Sonicare и BreathRx, и е проектиран да подобрява здравето на усмивката ви.

 • Вашата максимално бяла усмивка

  Защо да чакате постигането на резултати, когато можете да имате по-бели зъби веднага? С лампата Philips Zoom WhiteSpeed можете да постигнете най-бялата си усмивка само с едно 45-минутно посещение на кабинета на зъболекаря си.

 • Активирана със светлина технология за мощно избелване

  За разлика от много други системи, Philips Zoom WhiteSpeed използва фирмена LED светлина за ускоряване на избелването за максимални резултати в минимален срок.

 • Доказано безопасно и ефективно за зъбите и венците

  Лампата Philips Zoom WhiteSpeed се подкрепя от изследвания, които показват, че е безопасно и ефективно за зъбите и венците ви. 95% от анкетираните пациенти са съгласни, че лампата Philips Zoom WhiteSpeed постига отлични резултати.*

 • Препоръчано и прилагано от професионалния ви стоматолог

  Philips Zoom WhiteSpeed се прилага от професионалния ви стоматолог, така че можете да сте сигурни, че е най-добрата, най-здравословната възможност за зъбите ви.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува