Zoom

Philips Zoom DayWhite

Избелване за приложение у дома

  Philips Zoom DayWhite

  Избелване за приложение у дома

  По-светли дни

  С Philips Zoom DayWhite най-уверената ви, сияеща усмивка не е само по-бяла, но е и по-здрава. А понеже избелвате в удобно за вас време у дома, тази по-светла усмивка никога не е била по-лесна. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Zoom DayWhite Избелване за приложение у дома

6 спринцовки, 18 прилагания, в няколко концентрации DIS528/01 Търсене на подобни продукти

По-светли дни

Професионално избелване за приложение у дома

 • Усмивката ви може да бъде забележимо по-бяла

  Усмивката ви може да бъде забележимо по-бяла

  С Philips Zoom DayWhite по-бялата ви усмивка бързо може да стане забележимо по-бяла с максимални резултати след само седем до 14 дни.

 • Избелвайте у дома според графика си

  Philips Zoom DayWhite ви позволява да избелвате зъбите си, когато ви е най-удобно. Просто носете тавичките си в продължение на 15 до 30 минути два пъти дневно в зависимост от препоръчаната от стоматолога ви формула. И не се притеснявайте, ако пропуснете ден. Можете да стартирате и спирате избелващата си програма според натовареността на графика си.

 • По-здрав, по-силен емайл

  Philips Zoom DayWhite е избелване в домашни условия със силата на три: създаване на искряща усмивка, изглаждане и излъскване на зъбите и справяне с чувствителността. Това означава, че то прави усмивката ви по-здрава, докато я избелва, като подобрява емайла, който ще е по-гладък и искрящ със завършването на третирането.

 • Идеалното прилягане за усмивката ви

  С Philips Zoom DayWhite вашият професионален стоматолог изготвя персонализирана тавичка за избелване, която идеално приляга по контурите на зъбите ви. Това означава, че получавате еднакво добри резултати по цялата си усмивка!

 • Доказано безопасно и ефективно за зъбите и венците

  Philips Zoom DayWhite се подкрепя от изследвания, които показват, че е безопасно и ефективно за зъбите и венците ви. А тъй като вашият професионален стоматолог го препоръчва, можете да сте сигурни, че резултатите ви ще бъдат постоянни и безопасни за възможните пломби или изграждания.

 • Препоръчано и наблюдавано от професионалния ви стоматолог

  Philips Zoom DayWhite се препоръчва и наблюдава от професионалния ви стоматолог, така че можете да сте сигурни, че е най-добрата, най-здравословната възможност за зъбите ви.

 • 14 милиона усмивки и броят им расте****

  Philips Zoom DayWhite е част от популярното семейство продукти за избелване Philips Zoom, най-търсената от пациентите марка за професионално избелване, на която 14 милиона души вече се довериха.**** Също така продуктът е създаден от авторите на разпространени марки, които познавате и обичате, включително Philips Sonicare и BreathRx, и е проектирана да подобри здравето на усмивката ви.

Вижте всички спецификации
 • Може да не се предлага във всички държави.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува