Мобилен телефон

  Мобилен телефон

  Проектиран за да изследвате повече

  Модерен и достъпен телефон с качествен екран и вградена цифрова камера, както и BeDJ. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Проектиран за да изследвате повече

Вашите снимки и вашия микс

 • Вграден цифров фотоапарат

  Вграденият цифров фотоапарат ви дава възможност да правите висококачествени снимки по всяко време и навсякъде с вашия телефон, да ги изпращате чрез MMS или имейл, или да ги съхранявате в паметта на вашия телефон.

 • FotoTalk добавя глас към вашите MMS изображения

  FotoTalk ви позволява да изпращате мигновено снимки и записани гласови съобщения чрез MMS до приятели и членове на семейството ви. Достъпът до фотоапарата е чрез бутон на апарата или като изберете от менюто за мултимедия FotoTalk, след това можете да правите снимки, да записвате гласови съобщения и да преминете към меню MMS, за да приключите и изпратите съобщението.

 • MMS (Multimedia Messaging Service) (Услуга за мултимедийни съобщения)

  MMS (Multimedia Messaging Service) ви позволява да използвате мобилния си телефон за изпращане и получаване на снимки, видео и аудио файлове с вашите текстови съобщения.

 • Смесете ваши собствени полифонични мелодии и тонове за звънене с BeDJ

  Изумителната функция BeDJ ви дава възможност лесно да създавате, да се наслаждавате и да споделяте ваши собствени музикални миксове по всяко време, навсякъде, без творчески ограничения, чрез това реалистично портативно микс-студио. Създайте свои собствени звуци, като използвате предварително определени стилове, предоставени от известни международни диджеи, собствените полифонични тонове на вашия телефон или като зареждате съдържание чрез WAP, инфрачервен порт или чрез MMS, за да смесите до 9 различни писти в реално време.

 • 65 536 цвята в един разкошен дисплей

  Дисплеят с 65K цвята използва RGB теорията за синтезиране на цветове, за да ви представи снимки и други изображения, които са разкошни, ясни и ярки и ви доставят още по-голямо удоволствие.

 • 32-гласови обогатени полифонични мелодии

  32-гласовите полифонични мелодии могат да създават едновременни тонове на различни ноти като използват формат MIDI за по-естествени и реалистични музикални резултати, които звучат точно като малък оркестър с различни инструменти и дават изключителни звукови ефекти.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува