1

Коаксиален високоговорител за кола

  -{discount-percentage}%

  Коаксиален високоговорител за кола

  Вашият мобилен музикален театър

  Усетете музиката си със стерео високоговорителите за кола Philips CSP530. Тези 3-посочни високоговорители 13 см имат максимална мощност от 180 W и включват лека полипропиленова мембрана с високоговорител за високи честоти с мека диафрагма от PEI, за да се насладите на кипящи от живот детайли в музиката и чист звук. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вашият мобилен музикален театър

Усетете музиката си със стерео високоговорителите за кола Philips CSP530. Тези 3-посочни високоговорители 13 см имат максимална мощност от 180 W и включват лека полипропиленова мембрана с високоговорител за високи честоти с мека диафрагма от PEI, за да се насладите на кипящи от живот детайли в музиката и чист звук. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

Коаксиален високоговорител за кола

12, 7 см (5"), 3-посочен, 180 W пик CSP530/00 Търсене на подобни продукти

Вашият мобилен музикален театър

с 3-посочно стерео за кипящ от живот звук

 • Лека полипропиленова мембрана за ясен звук

  Лека полипропиленова мембрана за ясен звук

  Вътре във високоговорителя диафрагмата се разполага върху звукова намотка, за да създаде вълнови форми след получаване на входящ сигнал. Тя трансформира вълната на сигнала в звукова вълна. Полипропиленът е една от най-леките пластмаси, създавани някога, и е чудесен материал за диафрагми на високоговорители благодарение на теглото, издръжливостта, твърдостта и устойчивостта си на високи температури. Тези полипропиленови мембрани възпроизвеждат музика с високо качество, като реагират дори на най-малкия звуков сигнал за постигане на ясен, жизнен звук.

 • Чувствителен съраунд от плат за максимални звукови детайли

  Чувствителен съраунд от плат за максимални звукови детайли

  Високочувствителен плат свързва диафрагмата на уфъра с рамката на високоговорителя, образувайки окачена съраунд система. Когато звуковият сигнал достигне мембраната в уфъра, сглобеният съраунд от плат връща мембраната на позицията й, за да бъде готова да получи друг звуков сигнал. По този начин уфърът може да улови всеки сигнал с минимално изкривяване, с което ви осигурява ясен, гладък звук независимо от това колко силно или тихо се възпроизвежда музиката.

 • Високоговорител за високи честоти с мека диафрагма от PEI за меки тонове с богата текстура

  Високоговорител за високи честоти с мека диафрагма от PEI за меки тонове с богата текстура

  PEI (Полиетеримид) е идеалният материал за диафрагми на високоговорители за високи честоти благодарение на лекотата си, високата якост на опън, високата стабилност и поносимост към високи температури. Във високоговорителя за високи честоти малкият отвор на диафрагмата излъчва високочестотни тонове. Тези диафрагми от PEI могат до уловят дори най-високите музикални ноти, за да направят музиката ви текстурирана с топли високи честоти в пълния диапазон. Формата на диафрагмата също така разпространява звука по такъв начин, че да чувате високите ноти от всяка седалка в колата.

 • Силен феритов магнит за мощно представяне

  Силен феритов магнит за мощно представяне

  Феритът е лек, но здрав материал с постоянно и равномерно магнитно поле. Той е ключовият компонент на високоговорителя, който предизвиква движението на звуковата намотка и диафрагмата. При получаване на входящ сигнал звуковата намотка действа като електромагнит, каращ уфъра и диафрагмата на високоговорителя за високите честоти да се привличат или отблъскват. Феритовият магнит създава равномерно магнитно поле за плавно движение на диафрагмата, с което се осигурява по-ниско изкривяване на изходния звук. Като се използва такъв стабилен и силно въздействащ магнит като ферита, звуковата намотка може да излъчва силни звуци, като в същото време тонът се запазва гладък.

 • Стилната решетка за високоговорител защитава от повреди

  Стилната решетка за високоговорител защитава от повреди

  Решетката за високоговорители е проектирана да придава на колите луксозен вид. Състои се от две части – отделяща се обвивка от метална мрежа и пластмасов пръстен. Когато е монтирана върху високоговорителя, тя покрива мембраната и диафрагмата на високоговорителя за високи честоти. Твърда и надеждна, тя защитава високоговорителите от случайни удари и любопитни пръсти, които могат да нарушат възпроизвеждането на звука.

 • Издръжливост и стабилно представяне в екстремални условия

  Издръжливост и стабилно представяне в екстремални условия.

 • Побира се идеално във всички 13-сантиметрови отвори за високоговорители

  Побира се идеално във всички 13-сантиметрови отвори за високоговорители.

 • Лесно съединяване на кабелите за терминали за високоговорители

  Лесно съединяване на кабелите за терминали за високоговорители.

 • Здрава полипропиленова мембрана за добро представяне при всякакви атмосферни условия

  Полипропиленът е чудесен материал за диафрагми на мембрани за високоговорители, благодарение на отличното си представяне при всякакви атмосферни условия. Когато времето е влажно, е възможно теглото на мембраната да се увеличи, с което се намалява чувствителността й. Когато е горещо, мембраната (или само част от нея) може да се разшири и да стане по-голяма. И в двата случая е възможно изкривяване на звука. Независимо от времето здравите полипропиленови мембрани не се влияят от тези проблеми и възпроизвеждат ясен, жив звук всеки път.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува