Saeco

Philips Saeco

Касета за филтриране на вода Brita Intenza+

  Philips Saeco

  Касета за филтриране на вода Brita Intenza+

  Най-добрата вода за по-вкусно кафе

  Иновационната филтрираща касета BRITA INTENZA+ е специално проектирана да предпазва ценната ви еспресо машина Philips Saeco срещу накипи. Тя филтрира водата, за да се наслаждавате на по-ароматно и по-вкусно кафе. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 25.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saeco Касета за филтриране на вода Brita Intenza+

за кафемашините за еспресо Saeco, Подобрява вкуса на кафето, Защитава от накип, Сменяйте на всеки 2 месеца CA6702/00 Търсене на подобни продукти

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Съвместими продукти

Най-добрата вода за по-вкусно кафе

Прясно филтрираната вода гарантира наситен аромат

 • Прясно филтрирана вода за по-ароматно кафе

  Прясно филтрирана вода за по-ароматно кафе

  Водата е жизнено важна съставка на всяка чашка еспресо и е най-добре да бъде професионално филтрирана, за да се радвате на кафе с най-добрия вкус. Затова всички еспресо машини Saeco могат да бъдат снабдени, по желание, с иновационния воден филтър INTENZA+, който разработихме съвместно с BRITA, номер 1 във водните филтри за битови цели. Просто настройте филтъра за твърдостта на водата във вашия регион и неговата усъвършенстваната технология ще свърши останалото. Резултатът? Идеално качество на водата за еспресо с най-наситения аромат.

 • Регулируеми настройки на филтъра за вода

  Регулируеми настройки на филтъра за вода

  Настройките на филтъра за вода могат да се регулират според твърдостта на водата ви. Просто завъртете регулиращия пръстен на филтъра за вода Intenza+. Настройте го на A за области с мека вода, на B за средна твърдост на водата (заводска настройка) или на C за твърда вода. Това ще гарантира оптимална защита от накип и най-добрия вкус.

 • По-ефективен процес на приготвяне

  По-ефективен процес на приготвяне

  Водният филтър гарантира постоянна температура и постоянно налягане в процеса на приготвяне, което подобрява работата на вашата еспресо машина.

 • По-чистата вода удължава живота на еспресо машината

  По-чистата вода удължава живота на еспресо машината

  Водният филтър удължава живота на вашата еспресо машина, за да ви гарантира по-продължително удоволствие от най-вкусното кафе.

 • Сменяйте на всеки 2 месеца

  Сменяйте на всеки 2 месеца

  Редовната смяна на касетата е важна, за да се радвате на кафе с най-добрия вкус и на постоянна защита на вашата кафе машина. Подменяйте касетата на всеки 2 месеца.

 • Предпазва машината от натрупване на накип

  Водният филтър INTENZA+ помага да предпазите своята еспресо машина от натрупването на котлен камък от чешмяната вода, което се отразява на вкуса и аромата на вашето кафе.

 • Система Click & go

  Касетата за филтриране на водата се поставя лесно, с щракване, във водния резервоар и е готова за използване след по-малко от 30 секунди.

 • Съвместима с всички уреди Saeco, с изключение на Saeco Vienna

  Съвместима с: A modo mio Lavazza, Exprelia, Incanto Base/de luxe, Intellia, Nina manual, Odea, Poemia manual, Primea, Royal Old & 2011, Syntia (всички), Talea (всички), Xeasy 2011, Xelsis, Xsmall, Gaggia Accademia, Gaggia Unica, Gaggia Platinum, Gaggia Brera, My Coffee Spidem.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува