BD-RE

  5 пъти по-големи и по-добри от DVD

  Blu-ray дисковете са най-големия скок в областта на оптичните носители от появата на DVD насам. При наличие на пет пъти по-голям капацитет можете да записвате видео с висока разделителна способност на един диск с голям капацитет, бързо и лесно. BD-RE могат да бъдат многократно презаписвани. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

5 пъти по-големи и по-добри от DVD

Съхранява 25GB или 135 часа видео с HD качество

 • 25 GB на един диск = 5 пъти по-голям обем от DVD

  Blu-ray е най-усъвършенстваният формат за оптични дискове с голям формат досега. Благодарение на напредъка на технологията с BD лазери, можете да съхранявате до 25GB на един диск. Това е пет пъти повече от капацитета на съществуващите (еднослойни) DVD.

 • Супер бързи скорости на записване до 9MB в секунда

  Скоростта на записване 1 до 2x позволява записване при 4,5 до 9MB в секунда, така че можете да записвате повече за по-малко време.

 • Съхранява 135 минути видео с висока разделителна способност

  За да са в крак с нарастващата популярност на видеото с висока разделителна способност, еднослойните Blu-ray дискове ви предоставят капацитет за съхраняване на до 135 минути HD видео. Ако записвате с нормално DVD качество, можете да съхранявате повече от 5,5 часа видео.

 • Покритие с допълнителна здравина предпазва диска

  Дисковете Blu-ray на Philips имат покривен слой с несравнима здравина и равномерност, който предпазва жизненоважните слоеве за запис на диска. Слоят се нанася с разработена от Philips технология за свързване във вакуум, която осигурява несравнима равномерна дебелина от 100 µm. Дискът може да издържа на многократна употреба, отпечатъци от пръсти, надрасквания и замърсяване без необходимостта от предпазна кутия. Дисковете Blu-ray на Philips са много по-добри от стандартните CD и DVD.

 • Прецизно обработени матрици гарантират превъзходно качество

  Blu-ray дисковете на Philips се изработват по уникален процес, разработен от Philips, който използва най-съвременно оборудване с плътна УВ светлина за изготвяне на матрици за шприцоване на BD дискове. Philips контролира всеки аспект на целия производствен процес под един покрив. Резултатът осигурява отлична повторяемост и качество.

 • Системата за коригиране на грешки осигурява запис и възпроизвеждане

  Blu-ray дисковете предлагат усъвършенствана система за коригиране на грешки, много по-мощна от тази за CD и DVD, която осигурява максимална защита на вашите данни и видео.

 • Стабилни неорганични слоеве за запис осигуряват надеждност

  Слоеве за запис са направени от неорганични слоеве с висока стабилност, които не се влияят от излагане на светлина, което осигурява трайност на диска. Този тип неорганичен слой за запис представлява значително подобрение в сравнение с органичните слоеве, които се използват понастоящем в записваеми CD и DVD дискове, и дава по-стабилна работа и по-дълъг живот на диска.

 • Съвместими с всяко Blu-ray Disc устройство

  Дисковете Blu-ray на Philips са произведени с голям резерв по отношение на захранването по време на запис и са сертифицирани като отговарящи на строгите спецификационни стандарти въведени от Blu-ray Disc Association (BDA). Това означава, че са съвместими с всяка марка BD устройство или рекордер. За най-добри резултати Philips препоръчва устройството Philips TripleWriter™ Blu-ray за компютри или Philips BD видео рекордер за видео.

 • Просто влачене и поставяне без загуба на време за предварително форматиране

  Дисковете Blu-ray на Philips предлагат веднага възможност за просто влачене и поставяне, без необходимост от форматиране. Тяхната специална файлова система UDF 2.5 прави преместването на файлове с данни и видео с висока разделителна способност (HD) по-лесно и по-бързо от всякога.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува