Unmapped

LCD сензорен монитор

  LCD сензорен монитор

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията своите послания с изумителна яснота. Благодарение на капацитивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си на обществени места както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD сензорен монитор

140 см (55"), мултимедийна, Full HD BDT5571VX/02 Търсене на подобни продукти

По-добро общуване с аудиторията

с устойчивия сензорен екран за докосване от няколко потребителя

 • 120 Hz панел

  Наслаждавайте се на поразително чиста картина, благодарение на 120 Hz панел. Дори сцените с бързо движение се показват без размазване, за да ви дадат по-добро зрително изживяване.

 • 2 точки на докосване

  Наслаждавайте се на интерактивността, която ви дава функционалността за "докосване от няколко потребителя". Тук предимствата на по-устойчивия сензорен екран са съчетани с възможността за докосване от няколко потребителя и използването на по-разнообразен софтуер за сензорни екрани.

 • Капацитивен, сензорен

  Този капацитивен сензорен екран има 5-мм закалено стъкло. Това го прави изключително практичен за използване на обществени места, а също и лесен за почистване.

 • Един кабел

  Поемете пълен контрол върху вашия дисплей, като предавате всички оперативни команди, заедно с видео сигнала, през един-единствен HDMI кабел. Тази уникална функция прави много по-лесни и комфортни безпроблемната работа и поддръжката на вашия дисплей. Със CEC (Consumer Electronics Control) командите откриването на съществена информация за вашия дисплей е по-лесно от детска игра.

 • RJ45

  Простото управление на вашия дисплей е възможно благодарение на въвеждането на LAN (RJ45) порт. Чрез RJ45 връзката можете да конфигурирате всеки дисплей или да видите състоянието на всяко устройство бързо и удобно.

 • Интелигентно отделение в задния панел за поставяне на малък компютър

  Професионалните компютри са част от повечето инсталации със сензорни екрани за няколко потребителя. Доста често те добавят към информационния дисплей допълнителен обем и кълбо от кабели. Този сензорен екран за докосване от няколко потребителя има интелигентно проектирано отделение в задния панел, което побира много от професионалните компактни компютри. Освен това има и възможност за ефикасно подреждане на кабелите.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Свържете ги чрез USB към персонален компютър или лаптоп.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува