Unmapped

LCD сензорен монитор

  LCD сензорен монитор

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията важната информация или своите маркетингови послания с изумителна яснота. А с интерактивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD сензорен монитор

140 см (55"), мултимедийна, Full HD BDT5571VM/06 Търсене на подобни продукти

По-добро общуване с аудиторията

със сензорния екран за докосване от няколко потребителя

 • 120 Hz панел

  Наслаждавайте се на поразително чиста картина, благодарение на 120 Hz панел. Дори сцените с бързо движение се показват без размазване, за да ви дадат по-добро зрително изживяване.

 • Истински multi touch с 6 точки на едновременно докосване

  Насладете се на по-интерактивно изживяване с до 6 точки на докосване едновременно. Идеални, когато имате няколко потребители, които да взаимодействат едновременно с приложението ви, 6-те точки на докосване предлагат изключително икономично решение.

 • Инфрачервен сензорен

  С невидимата инфрачервена мрежа върху екрана се радвате на изумителна точност и кратко време за реакция, дори при докосване с пръст, през ръкавица или с писалка. При това без "фантомни изображения".

 • Един кабел

  Поемете пълен контрол върху вашия дисплей, като предавате всички оперативни команди, заедно с видео сигнала, през един-единствен HDMI кабел. Тази уникална функция прави много по-лесни и комфортни безпроблемната работа и поддръжката на вашия дисплей. Със CEC (Consumer Electronics Control) командите откриването на съществена информация за вашия дисплей е по-лесно от детска игра.

 • RJ45

  Простото управление на вашия дисплей е възможно благодарение на въвеждането на LAN (RJ45) порт. Чрез RJ45 връзката можете да конфигурирате всеки дисплей или да видите състоянието на всяко устройство бързо и удобно.

 • Интелигентно отделение в задния панел за поставяне на малък компютър

  Професионалните компютри са част от повечето инсталации със сензорни екрани за няколко потребителя. Доста често те добавят към информационния дисплей допълнителен обем и кълбо от кабели. Този сензорен екран за докосване от няколко потребителя има интелигентно проектирано отделение в задния панел, което побира много от професионалните компактни компютри. Освен това има и възможност за ефикасно подреждане на кабелите.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Свържете ги чрез USB към персонален компютър или лаптоп.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува