Unmapped

LCD сензорен дисплей, за закрито, Totem

  LCD сензорен дисплей, за закрито, Totem

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията важната информация или своите маркетингови послания с изумителна яснота. А с интерактивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си както никога досега.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-добро общуване с аудиторията

със сензорния Totem за докосване от няколко потребителя

 • Истински multi touch с 6 точки на едновременно докосване

  Насладете се на по-интерактивно изживяване с до 6 точки на докосване едновременно. Идеални, когато имате няколко потребители, които да взаимодействат едновременно с приложението ви, 6-те точки на докосване предлагат изключително икономично решение.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Инфрачервен сензорен

  С невидимата инфрачервена мрежа върху екрана се радвате на изумителна точност и кратко време за реакция, дори при докосване с пръст, през ръкавица или с писалка. При това без "фантомни изображения".

 • Стилен дизайн с тънка рамка

  Тънката рамка придава още повече стил на този сензорен екран, като му позволява да се впише във всяка среда.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Свържете ги чрез USB към персонален компютър или лаптоп.

 • Температурният датчик измерва вътрешното състояние

  Този сензорен екран за докосване от няколко потребителя има температурен сензор, който следи вътрешното му състояние. Ако вътрешната температура надвиши предварително зададения праг, автоматично се включват двата вградени вентилатора, които охлаждат дисплея до нормални условия.

 • Totem

  Този Totem е проектиран за използване в закрити помещения, има здрав корпус и възможност за заключване с цел защита на вътрешните компоненти.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува