Unmapped

LCD сензорен дисплей, външен, Totem

  LCD сензорен дисплей, външен, Totem

  По-добро общуване с аудиторията на открито

  Предайте на аудиторията важната информация или своите маркетингови послания с изумителна яснота. А с интерактивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD сензорен дисплей, външен, Totem

117 см (46"), мултимедийна, Full HD BDT4651TO/02 Търсене на подобни продукти

По-добро общуване с аудиторията на открито

с външния сензорен Totem за докосване от няколко потребителя

 • 2 точки на докосване

  Наслаждавайте се на интерактивността, която ви дава функционалността за "докосване от няколко потребителя". Тук предимствата на по-устойчивия сензорен екран са съчетани с възможността за докосване от няколко потребителя и използването на по-разнообразен софтуер за сензорни екрани.

 • Капацитивен, сензорен

  Този капацитивен сензорен екран има 5-мм закалено стъкло. Това го прави изключително практичен за използване на обществени места, а също и лесен за почистване.

 • Устойчив на всякакви метеорологични условия

  Дисплеят Totem за използване на открито е идеалното средство за вашите външни информационни приложения. Поканете клиентите си или укажете посоката. Този Totem за външни приложения се разполага лесно във всяка среда. Устойчивият на всякакви метеорологични условия дисплей скрива в безопасност и осигурява надеждна защита за вашето оборудване. Вградените средства за охлаждане, вентилация и загряване позволяват работа при всякакви метеорологични условия.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Свържете ги чрез USB към персонален компютър или лаптоп.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува