Unmapped

LCD сензорен дисплей, за закрито, Totem

  LCD сензорен дисплей, за закрито, Totem

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията важната информация или своите маркетингови послания с изумителна яснота. А с интерактивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD сензорен дисплей, за закрито, Totem

107 см (42"), мултимедийна, Full HD BDT4251TX/02 Търсене на подобни продукти

По-добро общуване с аудиторията

с LCD дисплея на сензорния Totem за докосване от няколко потребителя

 • Капацитивен, сензорен

  Този капацитивен сензорен екран има 5-мм закалено стъкло. Това го прави изключително практичен за използване на обществени места, а също и лесен за почистване.

 • 2 точки на докосване

  Наслаждавайте се на интерактивността, която ви дава функционалността за "докосване от няколко потребителя". Тук предимствата на по-устойчивия сензорен екран са съчетани с възможността за докосване от няколко потребителя и използването на по-разнообразен софтуер за сензорни екрани.

 • Стилен дизайн с тънка рамка

  Тънката рамка придава още повече стил на този сензорен екран, като му позволява да се впише във всяка среда.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Свържете ги чрез USB към персонален компютър или лаптоп.

 • Температурният датчик измерва вътрешното състояние

  Този сензорен екран за докосване от няколко потребителя има температурен сензор, който следи вътрешното му състояние. Ако вътрешната температура надвиши предварително зададения праг, автоматично се включват двата вградени вентилатора, които охлаждат дисплея до нормални условия.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува