Unmapped

LCD монитор

  Впечатлете вашата аудитория с изумителна чистота

  Информационен дисплей с пълна висока детайлност за видео конференции Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Впечатлете вашата аудитория с изумителна чистота

 • Авангардна функция на анти-прилепване на образа

  Статичните образи, оставащи на екрана за дълги периоди от време, могат да оставят "паразитен образ" или ефект на прилепване на образа на LCD дисплеите. Въпреки че прилепването на образа на LCD дисплеите не е перманентно, искате това да не става, особено на места, където се телевизорът работи денонощно.

 • Усъвършенствано фабрично калибриране на цвета

  Независимо дали инсталирате видео стена в конфигурация 3x3, 2x4 или 5x5, това, което искате, е всички дисплеи да показват цветовете по един и същи начин. Затова всеки дисплей е специално калибриран фабрично, така че да отговаря на най-високите стандарти за съвременните видео стени.

 • Яркостта се настройва автоматично към околните условия

  Настройките на екрана се регулират в съответствие с околното осветление без намесата на потребителя.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Дизайн с красива тънка рамка за стилен външен вид

  Дизайнът с красива тънка рамка придава стилен вид на този дисплей за обществени места, който се вписва красиво в почти всяко обкръжение. Освен това, този дизайн го прави идеален за видео стени с множество дисплеи.

 • Smart insert в задния панел за поставяне на малък компютър

  Професионалните компютри са част от повечето обществени системи за информация. Но много често те увеличават обема на дисплея и причиняват значително струпване на кабели. Затова създадохме този дисплей с интелигентно включване в задния панел, идеален за интегриране в малки професионални системи. Освен това, системата за подреждане на кабелите предлага чудесно решение за поддържане на професионален вид с добре подредените кабели.

 • Подобрена функция мащабиране поддържа приложения за видео стена

  Вътрешната функция за мащабиране позволява лесно изпълнение на матрица за видео стена, без нужда от скъпо външно оборудване. С възможност за конфигурации на видео стена от 25 дисплея, чрез разделяне на до 5 дисплея хоризонтално и вертикално.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува