Unmapped

Видеостена

  Създайте най-впечатляващите видеостени

  Създайте най-омагьосващите видеостени с нашата гама модели. С практически незабележима рамка и невероятно качество на картината със сигурност ще създадете най-запомнящото се визуално изживяване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Signage Solutions Видеостена

47", Директна светодиодна подсветка, HD Ready BDL4776XL/00 Търсене на подобни продукти

Създайте най-впечатляващите видеостени

с този LED дисплей с незабележима рамка

 • Поддържайте съдържанието си активно с Failover

  Поддържайте съдържанието си активно с Failover

  Съдържанието ви да остава постоянно активно е от изключителна важност за взискателните комерсиални приложения. Въпреки че е малко вероятно на съдържанието ви да се случи злополука, Failover осигурява защита 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата с революционна технология, която възпроизвежда резервно съдържание на екрана в случай на отказ на мултимедия. Failover се включва автоматично при отказ на основния вход. Просто изберете основен вход и връзка за Failover и сте готови за незабавна защита.

 • Проектиран за непрекъсната работа

  Проектиран за непрекъсната работа

  И тъй като за бизнеса няма почивка, нашите информационни дисплеи са проектирани за непрекъсната работа. Благодарение на превъзходните компоненти, които гарантират по-високо качество, можете да разчитате на тази гама модели за пълна надеждност, по всяко време на денонощието.

 • Директна светодиодна подсветка

  Наслаждавайте се на превъзходната равномерност на светлината с директната светодиодна подсветка, която ви дава още по-голям контраст. По-чистите бели цветове дават още по-богата цветова гама, като подобряват предаването на цветовете за повече удоволствие при гледане от когато и да било преди. А значително по-ниското потребление на енергия намалява и общата цена на притежаване.

 • Конструкция "без рамка" за изумителни видео стени

  Създайте най-изумителната видео стена от дисплеи с незабележима рамка. С възможност за създаване на конфигурации от до 5 x 5 дисплея и с едни от най-тънките рамки в бранша, едва ли ще забележите празнините между образите, за да изпитате най-невероятното и запомнящо се визуално изживяване.

 • Усъвършенствано калибриране на цвета

  Гарантиран еднакъв цвят върху всички дисплеи в мрежата ви, благодарение на нашето усъвършенствано средство за калибриране на цвета. То регулира автоматично всички дисплеи във вашето информационно приложение и гарантира възможно най-равномерния цвят, за да осигури на вашата публика най-запомнящото се зрително изживяване.

 • Слот OPS (Open Pluggable Specification)

  Разработен за пазара на цифровите информационни дисплеи, слотът OPS (Open Pluggable Specification - Отворена спецификация за свързване) има за цел да направи смяната или обновяването на вашия мултимедиен плейър лесно като детска игра. Просто включете мултимедийния плейър в дисплея - и сте готови. Без значение дали вашият мултимедиен плейър е от нисък, среден или висок клас, OPS е напълно съвместим, като ви дава по-ниска цена за придобиване и експлоатация за по-дълъг период от време.

 • Софтуер за интелигентно управление

  Управлявайте всички информационни дисплеи в мрежата си с този мощен софтуерен инструмент, с който можете да променяте централно настройките на дисплеите чрез RJ45 или RS232 връзка. Интелигентното управление ви позволява да конфигурирате видео входа, да променяте настройки на цветовете, да зададете ИД на дисплея, когато създавате видео стени, и дори да диагностицирате състоянието на всеки дисплей, като ви дава силата да управлявате всички дисплеи от едно централизирано място.

 • Последователно свързване чрез DVI

  Създайте цифрова видео стена с до 25 дисплея в конфигурация 5 x 5, с последователно свързване чрез DVI. Просто свържете DVI изхода към DVI входа на другия дисплей, за да създадете най-изумителната видео стена.

 • Инфрачервени дистанционни команди за управление

  Управлявайте всички информационни дисплеи в мрежата си с едно единствено дистанционно управление, през основния дисплей. Лесно и удобно, без да неудобството да променяте конфигурационните настройки на останалите дисплеи, когато използвате дистанционното управление.

 • Възможност за мрежово управление: RJ45

  Простото управление на вашия дисплей е възможно благодарение на въвеждането на LAN (RJ45) порт. Чрез RJ45 връзката можете да конфигурирате всеки дисплей или да видите състоянието на всяко устройство бързо и удобно.

 • Възможност за работа в портретен режим

  Този дисплей може да се монтира безопасно и надеждно и в портретно положение.

 • DisplayPort за по-бърза графична поддръжка

  Наслаждавайте се на кристално чисти изображения с широколентовата графична поддръжка на DisplayPort. Освен че предава видео с пълна висока детайлност, DisplayPort предава и аудиосигнал, с което отпада необходимостта от допълнителни кабели.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува