Unmapped

LCD монитор

  Впечатлете и запленете аудиторията

  Предайте вашето послание със стилна видео стена без ръбове. Независимо дали се използва в квадратна матрица 5 x 5 или в портретна настройка 1 x 3, тя ще предизвика приятно удивление у вашите зрители. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Впечатлете и запленете аудиторията

с този дисплей с изключително тънка рамка

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Широкоформатна разделителна способност WXGA 1366 x 768 за по-рязък образ

  Широкоформатният LCD панел с XGA разделителна способност може да изобразява 1366 x 768 пиксела; WXGA позволява на монитора да показва изображение с последователна развивка за осигуряване на по-добри работни показатели и точно възпроизвеждане на цветовете.

 • Стилен дизайн с тънка рамка

  Дизайнът с красива тънка рамка придава стилен вид на този дисплей за обществени места, който се вписва красиво в почти всяко обкръжение. Освен това, този дизайн го прави идеален за видео стени с множество дисплеи.

 • Усъвършенствано фабрично калибриране на цвета

  Независимо дали инсталирате видео стена в конфигурация 3x3, 2x4 или 5x5, това, което искате, е всички дисплеи да показват цветовете по един и същи начин. Затова всеки дисплей е специално калибриран фабрично, така че да отговаря на най-високите стандарти за съвременните видео стени.

 • Интелигентно отделение в задния панел за поставяне на малък компютър

  Професионалните компютри са част от повечето обществени системи за информация. Но много често те увеличават обема на дисплея и причиняват значително струпване на кабели. Затова създадохме този дисплей с интелигентно включване в задния панел, идеален за интегриране в малки професионални системи. Освен това, системата за подреждане на кабелите предлага чудесно решение за поддържане на професионален вид с добре подредените кабели.

 • Яркостта се настройва автоматично към околните условия

  Настройките на екрана се регулират в съответствие с околното осветление без намесата на потребителя.

 • Температурният датчик измерва вътрешното състояние

  Информационният дисплей съдържа температурен сензор, който следи вътрешното състояние. Ако вътрешната температура надвиши предварително зададения праг, автоматично се включват два вградени вентилатора, които охлаждат дисплея до нормални условия.

 • Авангардна функция на анти-прилепване на образа

  Статичните образи, оставащи на екрана за дълги периоди от време, могат да оставят "паразитен образ" или ефект на прилепване на образа на LCD дисплеите. Въпреки че прилепването на образа на LCD дисплеите не е перманентно, искате това да не става, особено на места, където се телевизорът работи денонощно.

 • Висока яркост за по-чисти изображения

  Наслаждавайте се на по-чисти изображения на места с по-ярка светлина, благодарение на панела с яркост 700 нита. Вашата аудитория ще се наслаждава на по-качествени изображения далеч от пряка слънчева светлина, но въпреки това картината е по-ярка от средното ниво, за оптимално зрително изживяване.

 • Подобрена функция мащабиране поддържа приложения за видео стена

  Вътрешната функция мащабиране позволява лесно изпълнение на матрица за видео стена, без нужда от скъпо външно оборудване. Подходящ за различни конфигурации – за създаване на изумителни видео стени с изумителна лекота.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува