Unmapped

LCD монитор

  Пълно 3D изживяване

  Предайте своите послания в изумително 3D с отлично качество на картината и без необходимост от специални очила. С 28 изгледа можете да удивите аудиторията със зашеметяващи изображения. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD монитор

107 см (42"), Автостереоскопичен 3D, Full HD BDL4251VS/00 Търсене на подобни продукти

Пълно 3D изживяване

без необходимост от специални очила

 • Автостереоскопичен 3D

  Автостереоскопичен 3D

  Наслаждавайте се на изумително 3D изживяване без необходимост от специални очила, благодарение на автостереоскопичния 3D ефект. Използвайки лещовидната технология, той дава превъзходна чистота и дълбочина, за да направи вашето 3D изживяване още по-реалистично и приятно.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Проектиран за непрекъсната работа

  Проектиран за непрекъсната работа

  И тъй като за бизнеса няма почивка, нашите информационни дисплеи са проектирани за непрекъсната работа. Благодарение на превъзходните компоненти, които гарантират по-високо качество, можете да разчитате на тази гама модели за пълна надеждност, по всяко време на денонощието.

 • Визуализация на 3D съдържание

  Заедно с дисплея се предоставят софтуерни инструменти за възпроизвеждане на 3D съдържание и контрол на параметрите на визуализацията на 3D и 2D. Самото 3D съдържание може да се създава чрез налични плъгини за разпространени софтуерни пакети за 3D анимация. Съществуващото 2D или стерео съдържание може да се конвертира във формат 2D-plus-Depth. Форматът 2D-plus-Depth е съвместим със съществуващите инструменти за компресиране, тъй като допълнителната честотна лента на дълбочината е малка.

 • 3D система

  Системното решение е проектирано за максимално повторно използване на съдържание/концепции от 2D информационната промишленост. Ключовият фактор за тази възможност е гъвкавият формат 2D-plus-Depth, позволяващ отделяне на създаването на съдържанието от неговата визуализация. Рендиращото ядро, вградено в автостереоскопичните 3D дисплеи, поддържа уникалния графичен формат Declipse, който позволява действително убедителен 3D ефект.

 • 3D & 2D дисплей с два режима

  Дисплеят може да се използва за разнообразни приложения, тъй като позволява работа както в 2D, така и в 3D режим. Панелът с разделителна способност 4K UHD позволява чудесно качество на картината и реалистично предаване на цветовете в 2D и 3D режим. Вграденото рендиращо ядро предлага на създателите на съдържание и крайните потребители пълен контрол върху характеристиките на ефекта за дълбочина и качеството на картината.

 • Интелигентно отделение в задния панел за поставяне на малък компютър

  Професионалните компютри са част от повечето обществени системи за информация. Но много често те увеличават обема на дисплея и причиняват значително струпване на кабели. Затова създадохме този дисплей с интелигентно включване в задния панел, идеален за интегриране в малки професионални системи. Освен това, системата за подреждане на кабелите предлага чудесно решение за поддържане на професионален вид с добре подредените кабели.

 • Стилен дизайн с тънка рамка

  Дизайнът с красива тънка рамка придава стилен вид на този дисплей за обществени места, който се вписва красиво в почти всяко обкръжение. Освен това, този дизайн го прави идеален за видео стени с множество дисплеи.

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува