Unmapped

Q-Line дисплей

  Активизирайте вашето информационно преживяване

  Предайте своите послания с изумително ясна картина и с повече грижа за околната среда, с този дисплей с рамкова светодиодна подсветка. С превъзходни характеристики и висока надеждност, но с ниско потребление на енергия, той е идеален за проекти, в които не се допускат компромиси. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Signage Solutions Q-Line дисплей

42 инча, Рамкова светодиодна подсветка, Full HD BDL4220QL/00 Търсене на подобни продукти

Активизирайте вашето информационно преживяване

с безценни интелигентни характеристики

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • 3 години гаранция

  3 години гаранция

  Бъдете напълно спокойни с нашата тригодишна световна гаранция. Със сервизните ни центрове в целия свят и с бързата ни реакция можете да сте сигурни, че колкото и малка да е вероятността от повреда във вашия дисплей, ние ще открием и отстраним проблема, за да останете напълно удовлетворени в най-кратък срок.

 • С включен HTML5 браузър Opera, оптимизиран за информационни дисплеи

  С включен HTML5 браузър Opera, оптимизиран за информационни дисплеи
 • Технология Full HD LED за брилянтни изображения

  Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

 • AMVA дисплей за широк ъгъл на гледане, свръхвисок контраст и живи изображения

  Светодиодният AMVA дисплей от Philips използва авангардната технология MVA (Multi-domain Vertical Alignment), която ви дава свръхвисок статичен контраст за още по-живи и ярки изображения. Той се справя с лекота със стандартните приложения и е особено подходящ за сериозни графични приложения. Неговата оптимизирана технология за управление на пикселите ви дава свръхширок ъгъл на гледане – 178/178 градуса – в резултат на което се получават отчетливи образи.

 • Софтуер за интелигентно управление

  Управлявайте всички информационни дисплеи в мрежата си с този мощен софтуерен инструмент, с който можете да променяте централно настройките на дисплеите чрез RJ45 или RS232 връзка. Интелигентното управление ви позволява да конфигурирате видео входа, да променяте настройки на цветовете, да зададете ИД на дисплея, когато създавате видео стени, и дори да диагностицирате състоянието на всеки дисплей, като ви дава силата да управлявате всички дисплеи от едно централизирано място.

 • Свържете дисплея си и започнете да споделяте с DLNA

  Просто споделяйте и предавайте поточно съдържание от мобилното си устройство или медиен плейър към дисплея си с всички устройства, отговарящи на DLNA. Свържете всеки дисплей с ethernet кабел и управлявайте съдържанието си в реално време в рамките на локалната мрежа. Просто свържете дисплея си и започнете да споделяте.

 • Възпроизвеждане на мултимедия от USB

  Възпроизвеждайте своя собствена мултимедия през USB порта. Просто включете USB устройство и създавайте собствено информационно съдържание, за да предадете своите маркетингови послания както и когато пожелаете. С поддръжка на богат набор от мултимедийни формати, този мощен мултимедиен плейър предлага отлична картина и истинска гъвкавост.

 • Програмирайте по график каквото поискате и когато поискате

  Можете свободно да настройвате график на правилното съдържание по правилното време, за да удовлетворите информационните нужди на клиентите си. Смесвайте и управлявайте съдържанието си по множество входящи видео сигнали, като USB, VGA, DVI и HDMI. Просто създайте един или повече плейлисти с функцията за съставяне на график, за да контролирате съдържанието си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

 • Мощност на потребление под средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува