плазмен монитор

  плазмен монитор

  Дисплей за обществени места с висока разделителна способност

  Най-съвременен, икономичен плазмен монитор, разработен за публични приложения на закрито. Първокласният компенсатор на движението, усъвършенстваната цифрова видео обработка на сигнала и най-новата плазмена технология гарантират оптимално представяне на вашето послание. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Дисплей за обществени места с висока разделителна способност

50-инчов широк плазмен монитор XGA

 • Вход HDMI за изцяло цифрова HD връзка с един кабел

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, но включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP.

 • Висока яркост (1500 cd/m²) и контраст (30000:1)

  Високите стойности на контраста и яркостта са изключително полезни на обществени места, където условията на осветеност се променят и често са неконтролируеми.

 • Адаптивно плавно движение за изключителна рязкост на образите

  Този интелигентен алгоритъм за изглаждане на презредов образ може да установи типа на видео източника (като стоп-кадър, подвижна картина или филм) и автоматично оптимизира процеса на изглаждане на презредов образ с режими "Пространствен", "По време" или "Филм". В резултат той винаги осигурява изключително резки и стабилни образи.

 • Мониторът е с възможност за дистанционно управление в мрежа

  Управляемостта на мрежата позволява на потребителя да управлява и настройва мониторите дистанционно чрез протокол RS232.

 • VGA верига за последователно свързване на други монитори

  Ако един и същ входен сигнал трябва да се подава на повече от един екран, VGA веригата предлага икономично решение, при което входният VGA сигнал се усилва и се подава на съединител на VGA изход, към който може да се свърже следващият монитор

 • Скрити бутони за управление с възможност за заключване

  Локалните бутони за управление на дисплея са така разположени, че не се забелязват веднага. Освен това, датчикът на дистанционното и локалните бутони за управление могат да бъдат деактивирани през RS232, за да се предотврати непозволеното управление на дисплея, когато е поставен на обществено място.

 • Усъвършенствана функция срещу прогаряне предотвратява фантомни изображения

  Реализирана е защитна функция, наречена "пикселно изместване". При активиране на защитния механизъм изображението на екрана автоматично измества положението си спрямо пикселите на екрана, за да предотврати образуването на "призрачни" изображения. Второ, реализирана е и функция за възстановяване след прогаряне. В зависимост от модела, "призрачните" изображения се премахват чрез подаване на изцяло бял сигнал на целия панел за определен период или чрез обръщане (негатив) на изображението за постигане на същия резултат.

 • Очакван живот на панела над 60 000 часа

  При приложения на обществено място често се изисква експлоатация в режим 24/7. Дори след 60 000 часа експлоатация нивото на яркостта на дисплея ще бъде поне 50% от първоначалната стойност.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Отсъствието на олово опазва нашата околна среда

  Продуктите с безоловен дисплей са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества на Европейската комисия (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува