плазмен монитор

  плазмен монитор

  Универсално решение за дисплей с висока разделителна способност

  Този голям WXGA монитор наистина привлича погледа на обществени места на закрито благодарение на размерите си и изключителните видео показатели. Изключителната рязкост при представяне на графика и презентации от компютър правят този монитор желан гост и в заседателните зали. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално решение за дисплей с висока разделителна способност

42-инчов широк плазмен монитор WXGA

 • Мониторът е с възможност за дистанционно управление в мрежа

  Управляемостта на мрежата позволява на потребителя да управлява и настройва мониторите дистанционно чрез протокол RS232.

 • Различни формати за входен сигнал от PC, вкл. и WXGA

  Продуктът поддържа PC съвместимост за VGA, SVGA, XGA и WXGA. Едно решение за дисплей за обществени места изисква универсална поддръжка на входни сигнали от компютър.

 • Богат избор от възможности за аналогово и цифрово свързване

  Универсалните решения за дисплеи на обществени места изискват универсални възможности за аналогово и цифрово свързване.

 • Тиха и надеждна работа без вентилатор

  Работата без вентилатор е безшумна и при нея във вътрешността на монитора не се събира прах, което повишава надеждността на продукта.

 • VGA верига за последователно свързване на други монитори

  Ако един и същ входен сигнал трябва да се подава на повече от един екран, VGA веригата предлага икономично решение, при което входният VGA сигнал се усилва и се подава на съединител на VGA изход, към който може да се свърже следващият монитор

 • Възможност за работа в портретен режим

  Този дисплей може да се монтира безопасно и надеждно и в портретно положение.

 • Гребенчатият 3D филтър разделя цветовете и създава образ с голяма рязкост

  Гребенчатият 3D филтър разделя сигналите за яркост и цвят по-добре в тримерната област, за да се елиминира прехвърлянето на цвят и осветеност и да се избегне изкривяването от т. н. "пълзене на точките" - все проблеми, които биха развалили удоволствието ви от гледането. Цифровият гребенчат 3D филтър извършва сравняване на полетата в телевизионния образ, за да отдели прецизно цвета от черно-бялата информация и премахне хоризонталните и вертикални "висящи" точки и пълзенето на точки. Резултатът е картина с изключителна рязкост.

 • Съвместимост със сигнал HDTV за показване на HDTV съдържание

  Този дисплей може да приема сигнали 1080i и 720p HDTV чрез външен HDTV декодер с изходи RGB или компонентно видео

 • 3:2 изтеглянето премахва артефактите при гледане на филми

  3:2 изтеглянето премахва изцяло нежеланите артефакти, които изкривяват картината при гледане на филми. След като артефактите са премахнати, можете да се наслаждавате на филма, както подобава.

 • Адаптивно плавно движение за изключителна рязкост на образите

  Този интелигентен алгоритъм за изглаждане на презредов образ може да установи типа на видео източника (като стоп-кадър, подвижна картина или филм) и автоматично оптимизира процеса на изглаждане на презредов образ с режими "Пространствен", "По време" или "Филм". В резултат той винаги осигурява изключително резки и стабилни образи.

 • КВК позволява да се гледа едновременно картина от два източника

  Осигурява възможност да се гледат едновременно два различни източника, било два видео източника или комбинация с данни/графични изображения

 • Очакван живот на панела над 60 000 часа

  При приложения на обществено място често се изисква експлоатация в режим 24/7. Дори след 60 000 часа експлоатация нивото на яркостта на дисплея ще бъде поне 50% от първоначалната стойност.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува