1

CD радиокасетофон

  -{discount-percentage}%

  CD радиокасетофон

  Върховно игрово изживяване

  Млади и динамични, вие търсите най-силните усещания в игрите! Малкият жесток AZ2535 с Gameport на Philips ви свързва с мощен MAX звук, за да можете наистина да чуете и почувствате удоволствието от компютърните игри и музиката!

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Върховно игрово изживяване

Млади и динамични, вие търсите най-силните усещания в игрите! Малкият жесток AZ2535 с Gameport на Philips ви свързва с мощен MAX звук, за да можете наистина да чуете и почувствате удоволствието от компютърните игри и музиката!

За съжаление този продукт вече не е наличен

Върховно игрово изживяване

С MAX Sound

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound технологията дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Касетен дек с автостоп

  Касетен дек с автостоп

 • Игровият порт позволява наистина реалистично забавление с игри

  Игровият порт е лесно решение за връзка, което свързва вашата игрова конзола директно към аудио системата за по-добро качество на звука от игрите. Режимът "Звук от игри" предлага 3 вълнуващи настройки на звука - режим Speed вдига адреналина при високоскоростни игри с шофиране и летене, докато режим Punch добавя сила към ударите при игрите с близък бой. И накрая, режим Blast ви позволява да изпитате пълния ефект на експлозивите при игри с битки. Функцията за смесване на звука при игри, MIX-IT, предлагана в Mini Hi-Fi системите, позволява звукът от игрите да се смесва с предпочитано от вас изпълнение от CD, радиостанция или външен аудио плейър.

 • Съвместимост със записваеми и презаписваеми CD

  Съвместимост с презаписваеми CD означава, че вашето аудио устройство може да възпроизвежда и записваеми CD (CD-R), и презаписваеми CD (CD-RW) дискове. CD-R дисковете са за еднократен запис и могат да се възпроизвеждат от всеки аудио CD плейър, докато CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват многократно и могат да се възпроизвеждат само от съвместими аудио CD плейъри. Лазерната глава и схемите на декодера на CD-RW съвместимите плейъри са специално проектирани да четат специалния слой за запис с промяна на фазата на аудио CD-RW, с което осигуряват винаги да можете да възпроизвеждате ваши записани у дома дискове на вашата аудио CD система.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува