CD радиокасетофон

  CD радиокасетофон

  Музика в движение

  Компактен и стилен, този плейър "всичко в едно" възпроизвежда всякакви компактдискове, включително CD-R и CD-RW. Отпуснете се и се наслаждавайте на музиката с програмируемо повторно възпроизвеждане на 20 мелодии. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Музика в движение

 • CD размесване/програма/повторение

  CD размесване/програма/повторение

  Функцията "Разбъркване/Програмиране/Повторение" ви помага да се избавите от скуката и да слушате музиката си всеки път в един и същи ред. След като заредите любимите си песни в плейъра, всичко, което трябва да направите, е да изберете един от режимите - "Разбъркване", "Програмиране" или "Повторение", и мелодиите ви ще се възпроизвеждат в различен ред за всеки съответен режим. Радвайте се на различно и неповторимо слушане на музика, всеки път когато включите плейъра си.

 • Гнездо за стерео слушалки

  Гнездо за стерео слушалки

  Свържете слушалките си, за да слушате уединено - винаги когато пожелаете. Можете да слушате любимата си музика с високо качество на звука, без да пречите на другите, като свържете слушалките си към плейъра.

 • FM/MW стерео тунер

  FM/MW стерео тунер
 • Многофункционален LCD дисплей

  Многофункционален LCD дисплей
 • Съвместимост със записваеми и презаписваеми CD

  Съвместимост с презаписваеми CD означава, че вашето аудио устройство може да възпроизвежда и записваеми CD (CD-R), и презаписваеми CD (CD-RW) дискове. CD-R дисковете са за еднократен запис и могат да се възпроизвеждат от всеки аудио CD плейър, докато CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват многократно и могат да се възпроизвеждат само от съвместими аудио CD плейъри. Лазерната глава и схемите на декодера на CD-RW съвместимите плейъри са специално проектирани да четат специалния слой за запис с промяна на фазата на аудио CD-RW, с което осигуряват винаги да можете да възпроизвеждате ваши записани у дома дискове на вашата аудио CD система.

Вижте всички спецификации
 • Избягвайте прекомерната употреба на комплекта при сила на звука над 85 децибела, тъй като това може да увреди слуха ви.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува