Портативен CD плейър

  Портативен CD плейър

  Свръхтънък и ултралек

  Свръхтънък и ултралек, впечатляващ с елегантност, портативният CD плейър AX7201 е един от най-елегантните на света, а батериите издържат 72 часа работа. Този плейър има високотехнологичен магнезиев корпус за ненадмината издръжливост.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Свръхтънък и ултралек

 • Цифрово динамично усилв. на басите за оптимиз. баси при всяка зв. сила

  Цифрово динамично усилв. на басите за оптимиз. баси при всяка зв. сила

  Цифровото динамично усилване на басите е интелигентен усилвател на баси, който дава максимално подобряване на басите при голяма сила на звука без изкривяване и при малка сила на звука без компромис по отношение на най-ниските басови честоти. Технологично авангардна електроника следи непрекъснато нивата на силата на звука и басите и калибрира прецизно и двете, за да се избегне изкривяването на звука, с което се получава превъзходен басов звук. Цифровото динамично усилване на басите дава възможност да се наслаждавате на превъзходни баси - независимо от избраната сила на звука.

 • 45-секунден ESP™

  Електронната защита от прескачане е удобна функция, осигуряваща музика без прескачане дори, когато CD плейърът ви е удрян и блъскан, докато тичате или сте в движение. Устройствата с електронна защита от прескачане имат интелигентен електронен буфер, който регулира автоматично и съдържанието си, и скоростите на лазерните пътечки, за да гарантира слушане на музика без прекъсвания.

 • Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW дискове

  Фирмата Philips е известна с това, че продуктите й са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD, CD-R и CD-RW дискове. CD-RW (съвместим с презаписваеми CD дискове) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD дискове за еднократен запис (CD-R), така и презаписваеми CD дискове (CD-RW). CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъри.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува