Радиочасовник

  Радиочасовник

  Събуждайте се с ясен звук без пращене от DAB+ радио

  Събуждайте се с музика от различни източници с радиочасовника Philips AJB3552/12 с голям LCD дисплей. Вграденото DAB+ радио с ясен звук без пращене ви дава повече радиостанции с разнообразна, зареждаща с енергия музика. Трите копчета отпред ви позволяват да настройвате часа и алармата без усилие. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Радиочасовник

Голям дисплей, DAB+/FM, Цифрова настройка, Предупредителен сигнал, Съхраняване на часа и алармата AJB3552/12 Търсене на подобни продукти

Събуждайте се с ясен звук без пращене от DAB+ радио

 • Съвместим с DAB и FM за най-добро възприемане на радио сигнала

  Съвместим с DAB и FM за най-добро възприемане на радио сигнала

  Цифровото радио DAB (Digital Audio Broadcasting) освен, че се излъчва наложено върху аналоговия FM сигнал, представлява и нов начин на радиоизлъчване по мрежа от наземно базирани предаватели. То предлага на слушателите повече избор и информация, с чист, лишен от всякакви смущения звук. Тази технология позволява на приемника да се "привърже" към най-силния достъпен сигнал. При цифровите радиостанции на DAB не се налага запомняне на честоти, настройките се правят по името на станцията, така че няма проблеми за избор по време на движение.

 • Светлинен сензор за автоматично димиране, за удобство при гледане

  Светлинен сензор за автоматично димиране, за удобство при гледане

  Бъдете сигурни, че винаги ще виждате това, което е на дисплея, по всяко време на деня. Вграденият светлинен сензор отчита осветеността на средата и определя каква да бъде яркостта на дисплея, за да виждате ясно. През деня или при силна осветеност яркостта автоматично се увеличава, за да виждате лесно съдържанието на дисплея, потопен в околната ярка светлина. Нощем или при много слаба осветеност яркостта на дисплея намалява, за да се вижда, без да причинява дискомфорт и без да нарушава съня ви с блясъка си.

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • Автоматичната синхронизация на часа гарантира точно време без проблеми

  Автоматичната синхронизация на часа гарантира точно време без проблеми

  С функцията за автоматична настройка на часа на вашия радиочасовник никога няма да ви се наложи да настройвате времето. Часовникът се синхронизира автоматично с местното време, излъчвано с радиосигналите, дори когато е изключен. Той се самоактуализира в рамките на минута, когато е необходима корекция, и извършва рутинна синхронизация с радиосигналите, за да показва гарантирано точно време, винаги. От момента, в който извадите радиочасовника от кутията, до момента, в който прекъсне електрозахранването, можете да разчитате, че вашият продукт Philips ви дава точното време - безпроблемно и надеждно.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Задно осветеният LCD дисплей осигурява лесно гледане и работа при слаба светлина и дава ясна информация с един поглед.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събуждайте се с любимата си музика, радиостанция или със звънец. Просто настройте алармата на вашето радио с часовник Philips да ви събужда със станцията, която сте слушали последна, или изберете събуждане със звук на звънец. Когато стане време за събуждане, вашето радио с часовник Philips автоматично ще включи тази станция или ще прозвучи звънецът.

 • Цифрово радио за ясен звук без пращене

  Цифрово радио за ясен звук без пращене

  Цифровото радио, освен че се излъчва наложено върху аналоговия FM сигнал, представлява и нов начин на радиоизлъчване по мрежа от наземно базирани предаватели. То предлага на слушателите повече избор и информация с чист, без каквито и да било смущения звук. Тази технология позволява на приемника да се "привърже" към най-силния достъпен сигнал. При цифровите радиостанции не се налага запомняне на честоти и настройките се правят по името на станцията, така че няма проблеми с избора на станция, когато сте в движение.

 • Лесна настройка на часовника за задаване на час и аларма без нужда от указания

  Часът и алармата са толкова лесни за задаване, че може да не се наложи да правите справка в Ръководството за бързо инсталиране или Указанията за употреба. Просто използвайте бутоните на радиочасовника, за да зададете часа и алармата.

 • Аларма с регулируема сила на звука и повторение, за да подремнете още няколко минути

  Насладете се на още няколко минути дрямка в утрините, когато ви е трудно да се събудите. Когато се включи алармата, просто натиснете веднъж бутона за повторение и подремнете още пет минути. Ако искате да подремнете по-дълго, натиснете бутона два пъти - за още 10 минути, три пъти - за още 15 минути, или 6 пъти - за още 30 минути сън. Стига да не изключите алармата, можете да я повтаряте толкова, колкото желаете. Вземете тези така необходими минути сън, знаейки, че алармата със сигурност ще се включи отново.

 • Таймерът за заспиване автоматично изключва радиото в предварително зададен час

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 1 час) и изберете радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Този радиоапарат Philips ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува