Радиочасовник с цифрова настройка

  Радиочасовник с цифрова настройка

  Събудете се със сияние!

  Понеже всеки ден е уникален за вас, дружелюбният радиочасовник Philips е специален утринен компаньон. Неговата функция "прожектиране на часа" прожектира времето върху всяка повърхност - просто се събудете, отворете очи и ще видите колко е часът. Утрините вече са по-хубави. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Радиочасовник с цифрова настройка

Прожектиране на часа AJ3600/00C Търсене на подобни продукти

Събудете се със сияние!

с прожектиране на часа

 • Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Задно осветеният LCD дисплей осигурява лесно гледане и работа при слаба светлина и дава ясна информация с един поглед.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 2 часа) и изберете CD или радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

 • Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След девет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки девет минути, докато я изключите окончателно.

 • Прожектиране на часа - нов начин за отваряне на очите

  Прожектирането на часа ви дава възможност да изобразите часа върху всякаква повърхност, под всякакъв ъгъл. Иновационната прожекционна система осигурява винаги правилно разположение и ориентация на показанията. За разлика от конвенционалните LCD дисплеи, негативният LCD дисплей пропуска светлината без съществени изкривявания. Мощен светодиод осветява негативния LCD, за да проектира светлината на определено разстояние. С точния си обектив часовникът прожектира изображението и дори регулира фокуса в удовлетворителна за вас степен. Не е необходимо да ставате, за да видите колко е часът - просто отворете очи!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува