Радиочасовник с цифрова настройка

  Радиочасовник с цифрова настройка

  Радиочасовник с голям дисплей

  Семейството ви ще ползва с удоволствие радиочасовника Philips. Големият и ярък светодиоден дисплей показва както часа, така и времето на зададената аларма, които се виждат лесно дори на тъмно. Трите регулатора на предния панел ви водят през настройката без усилие. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Радиочасовник с цифрова настройка

Голям дисплей, FM/MW, цифрова настройка, Предупредителен сигнал, Съхраняване на часа и алармата AJ3551/12 Търсене на подобни продукти

Радиочасовник с голям дисплей

 • Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събуждайте се с любимата си музика, радиостанция или със звънец. Просто настройте алармата на вашето радио с часовник Philips да ви събужда със станцията, която сте слушали последна, или изберете събуждане със звук на звънец. Когато стане време за събуждане, вашето радио с часовник Philips автоматично ще включи тази станция или ще прозвучи звънецът.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Регулируема яркост на дисплея за удобство при гледане

  Регулируемата яркост на дисплея ви позволява да персонализирате дисплея за своите нужди.

 • Лесна настройка на часовника за задаване на час и аларма без нужда от указания

  Часът и алармата са толкова лесни за задаване, че може да не се наложи да правите справка в Ръководството за бързо инсталиране или Указанията за употреба. Просто използвайте бутоните на радиочасовника, за да зададете часа и алармата.

 • Голям дисплей за лесно гледане

  Големият дисплей позволява лесно разчитане на съдържанието на екрана. Сега можете да четете лесно часа или будилника, дори и от разстояние. Той е идеален за стари хора или хора с ограничения в зрението.

 • Регулируемият таймер изключва радиото в предварително зададен час

  Времето за работа на радиото може лесно да се управлява чрез задаване на желания брой минути в цифровия таймер. Той измерва времето автоматично и изключва радиото в края на сеанса.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува