Радиочасовник

  Радиочасовник

  Дисплей за часа на будилника със зумер за събуждане

  Заема по-малко място и изглежда много по-приятно в сравнение с конвенционалните радиочасовници, но работи със същата солидна надеждност.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Дисплей за часа на будилника със зумер за събуждане

 • Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събуждайте се с любимата си музика, радиостанция или със звънец. Просто настройте алармата на вашето радио с часовник Philips да ви събужда със станцията, която сте слушали последна, или изберете събуждане със звук на звънец. Когато стане време за събуждане, вашето радио с часовник Philips автоматично ще включи тази станция или ще прозвучи звънецът.

 • Двоен будилник

  Двоен будилник

  Аудио системата Philips има възможност за две настроени аларми. Настройте един час за своето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • AM/FM тунер за слушане на радио

  AM/FM тунер за слушане на радио
 • Едно по-различно събуждане

  Настройка за будилник с освежаваща разлика - будилникът "Петел" е хитроумна опция за будилник. Можете да изберете и събуждане с включване на радио или звънене на традиционен будилник. Просто натиснете бутона Alarm Set, за да изберете час на събуждане и изберете стила. Когато изберете будилник "Петел", на дисплея ще се появи символ на петел. Демо режимът ви позволява да опитате звука на будилника. Будилникът "Петел" освежава сутрините ви и внася малко забавление в ежедневието, като ви събужда с бодро кукуригане.

 • Дисплеят за час на събуждане ви показва часа на повикването за събуждане

  Дисплеят за час на събуждане показва винаги и точното време, и часа на включване на будилника. Постоянното показание премахва необходимостта от натискане на бутон за проверка дали и за колко часа е настроен будилникът. Дисплеят за час на събуждане ви уверява постоянно, че будилникът е настроен и ще ви събуди в предвидения час.

 • Индикацията за изтощена батерия показва кога да се сменят батериите

  За да разберете навреме кога трябва да се заредят или сменят батериите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува