Радиочасовник

  Радиочасовник

  Събудете се с радио или зумер

  Стилен радиочасовник с двоен будилник за две различни времена на събуждане.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Събудете се с радио или зумер

 • Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събуждайте се с любимата си музика, радиостанция или със звънец. Просто настройте алармата на вашето радио с часовник Philips да ви събужда със станцията, която сте слушали последна, или изберете събуждане със звук на звънец. Когато стане време за събуждане, вашето радио с часовник Philips автоматично ще включи тази станция или ще прозвучи звънецът.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 1 час) и изберете CD или радиостанция за слушане докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

 • Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След девет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки девет минути, докато я изключите окончателно.

 • AM/FM тунер за слушане на радио

  AM/FM тунер за слушане на радио
 • Лесна настройка на часа/будилника

  Лесна настройка на часа/будилника
 • Голям LCD дисплей опростява избирането на управляващи функции

  Големият LCD текстов дисплей позволява лесно управление, докато фоновото му осветление улеснява управлението на цялата ваша домашна мултимедия на тъмно. Вие сте информирани и държите нещата под контрол.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува