Радио за баня

  Разплискайте водата под душа

  Наслаждавайте се на музиката и под душа с радиото за баня на Philips. Защитената от пръски конструкция позволява използване навсякъде в банята. Свалящият се ремъкът прави окачането в банята бързо и лесно.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Разплискайте водата под душа

 • Индикаторът за изтощена батерията ви дава информация за силата на заряда

  Индикаторът за изтощена батерията ви дава информация за силата на заряда

  Индикаторът за изтощена батерия светва при слаб заряд.

 • Регулируемият таймер изключва радиото в предварително зададен час

  Времето за работа на радиото може лесно да се управлява чрез задаване на желания брой минути в цифровия таймер. Той измерва времето автоматично и изключва радиото в края на сеанса.

 • Конструкция, предпазваща от изплъзване и улесняваща хващането

  Специалната конструкция на радиото съвпада с естествената извивка на човешката ръка, а грапавата му повърхност от двете страни гарантира, че ще можете да го хванете с мокри ръце. Долната страна на радиото е гумирана, така че можете лесно да натискате бутоните, без да се притеснявате, че ще се изплъзне.

 • Работа на батерии за портативна употреба

  Този радиочасовник Philips работи с две батерии тип AA за оптимална портативност и поставяне навсякъде.

 • Вградена функция на часовник

  Вграденият часовник отчита прецизно времето. Когато радиото е изключено, се включва дисплеят на часовника, за допълнително удобство.

 • Ремък с възможност за сваляне за лесно окачане

  В комплекта е включен ремък с възможност за сваляне, който ви позволява да поставите радиото за баня Philips където пожелаете. Свалете ремъка, ако възнамерявате да поставите радиото на хоризонтална повърхност, или го омотайте около главата на душа, крана на чешмата или закачалката за кърпи, за да го използвате в банята.

 • Защитена от пръски конструкция, позволяваща използване в банята и под душа

  Качеството на звука на водоустойчивата тонколона на радиото няма да намалее с времето. Защитеният от пръски материал и солидната механична конструкция означават, че можете да поставите радиото в най-мократа част на банята, например на мивката или във ваната. Можете дори да го окачите на душа. Радиото може да се справи с кратка струя вода върху повърхността си.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува