Пречиствател на въздух за всекидневна

  Пречиствател на въздух за всекидневна

  Винаги здравословен въздух

  Пречиствателят на въздух Philips е снабден с уникална 6-степенна система за пречистване на въздуха, която отстранява и стерилизира вредните замърсители. Интелигентното му управление SmartAir автоматично измерва и контролира качеството на въздуха в стаите ви. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Пречиствател на въздух за всекидневна

Интелигентен сензор, 40 м2 AC4064/00 Търсене на подобни продукти

Винаги здравословен въздух

с интелигентното управление SmartAir

 • Управлението SmartAir измерва и управлява качеството на въздуха

  Управлението SmartAir измерва и управлява качеството на въздуха

  Вграденият датчик измерва качеството на стайния въздух и автоматично избира подходящата настройка за скорост, за да гарантира най-високото възможно качество на въздуха в стаите. Двуцветният дисплей ви уведомява за моментното качество на въздуха, като е в червен цвят при недостатъчно добро качество на въздуха и зелен - при отново опреснен и здравословен въздух.

 • С функцията за усилване на мощността въздухът се пречиства бързо на висока скорост

  С функцията за усилване на мощността въздухът се пречиства бързо на висока скорост

  Когато уредът се включи с усилване на мощността, той работи с високи обороти на вентилатора, за по-бързо пречистване на въздуха. След 30 минути уредът автоматично се включва на режим SmartAir.

 • 3-степенната система ElectroClean улавя всички частици с помощта на електростатичен заряд.

  3-степенната система ElectroClean улавя всички частици с помощта на електростатичен заряд.

  Тристепенната система за филтриране ElectroClean работи по три начина. * Първо, предфилтърът спира по-едрите частици, например косми, животински пърхот, домашен прах и други алергени. * Второ, по-малките частици, успели да преминат през предфилтъра, включително бактерии и вируси, се зареждат електростатично от коротрона.* Трето, филтърът за електростатично утаяване (ESP) привлича тези заредени частици към повърхността си и ги задържа.

 • Активният кислород стерилизира замърсителите и обновява филтъра

  Активният кислород стерилизира замърсителите и обновява филтъра

  Активният кислород, който се произвежда от коротрона за електростатичен заряд, стерилизира вредните микроорганизми като бактерии и вируси, уловени във филтъра за електростатично утаяване (ESP). След това той преминава през зеолитния филтър, където окислява и обезврежда уловените газове. Благодарение на този процес зеолитният филтър непрекъснато се обновява и животът му се удължава с години.

 • 2-степенната система FreshAir отстранява газове и миризми

  2-степенната система FreshAir отстранява газове и миризми

  Двустепенната система за филтриране FreshAir използва усъвършенствана технология с каталитично нано-окисление (NCCO). Първо, висококачественият зеолитен филтър улавя широк спектър от газове и миризми, след което използва активен кислород, който преминава през тях и ги неутрализира, като по този начин постоянно обновява филтъра. В сравнение с обикновения филтър с активен въглен, този висококачествен зеолитен филтър работи по-устойчиво при условия на различна влажност, а поради обновяването му от активния кислород той може да издържи по-дълго време - до пет години.

 • 6-степенна система CleanAir за чист и свеж въздух

  Усъвършенстваната иновационна 6-степенна система CleanAir улавя и стерилизира дори най-фините частици и широк спектър от газове и миризми. * 3-степенната система за филтриране ElectroClean ефикасно премахва частиците * 2-степенната система за филтриране FreshAir отстранява газовете и миризмите * Активният кислород стерилизира уловените частици и постоянно обновява зеолитния филтър, като по този начин осигурява дълготрайна висококачествена работа.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува