1
Автомобилно осветление

WhiteVision

крушка за предни фарове на кола

  WhiteVision

  крушка за предни фарове на кола

  Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

  Лампите Philips WhiteVision придават интензивен бял ксенонов вид на предните фарове на автомобила за първокласно изживяване през нощта. Увеличената яркост с 40% по-бяла светлина прави WhiteVision идеалната комбинация от стил и безопасност. Вижте всички предимства

 • Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

  Play Pause

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

Лампите Philips WhiteVision придават интензивен бял ксенонов вид на предните фарове на автомобила за първокласно изживяване през нощта. Увеличената яркост с 40% по-бяла светлина прави WhiteVision идеалната комбинация от стил и безопасност. Вижте всички предимства

WhiteVision крушка за предни фарове на кола

Тип крушка: HB3, Опаковка от: 1, 12, 8 V, 65 W 9005WHVB1 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

Наситен бял ксенонов ефект

 • Philips е изборът на основните производители на автомобили

  Philips е изборът на основните производители на автомобили

  В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарт за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.

 • Първокласно шофьорско изживяване с наситено бял Xenon ефект

  Надминавайки всички сини крушки за автомобил на пазара, предните фарове на Philips WhiteVision са правилният избор за шофьори, които имат желание да шофират със стил, без да правят компромиси с безопасността. С висока цветова температура и стилна бяла фасунга, WhiteVision е най-добрата актуализация за вашите главни фарове. Патентованата от Phlilips технология за покрития от трето поколение е един еволюционен шедьовър, който превръща WhiteVision в първия преден фар с истински бяла светлина.

 • Бял ксенонов ефект за изтънчен вид

  WhiteVision придава на фаровете на вашата кола първокласния вид, който притежава всеки изтънчен автомобил.

 • 100% одобрено за пътната мрежа, 100% наситена бяла светлина

  WhiteVision е сертифицирана по ECE и е първата одобрена за пътната мрежа наситена бяла светлина. Тя ви осигурява първокласна висока видимост без да компроментира безопасността, заслепявайки автомобила пред вас.

 • Най-добър клас срок на експлоатация за удължено удоволствие при шофиране

  Фаровете WhiteVision на Philips (налични в H1, H3, H4, H7 и HB3) са проектирани за по-голяма издръжливост. Предоставят ви дълъг срок на надеждна експлоатация от 450 часа*. Това е значително повече от предложенията на конкуренцията. Ще се радвате на по-малко смени и по-добро съотношение на качество и цена. (*H4 и H7, тествани на 13,2 V стандартно напрежение)

 • Отчетлив лъч с интензивна бяла светлина

  С до 3700 Келвина и интензивна бяла светлина, предните фарове на Philips WhiteVision осветяват пътя пред вас с отчетлива бяла светлина, която незабавно елиминира тъмнината. Първокласна светлина за първокласно шофьорско изживяване.

 • По-добър контраст за подобрена видимост и по-безопасно шофиране

  Бялата светлина с максимална наситеност и цветова температура от 3700 Келвина помага предните ви фарове да отразяват по-добре пътните маркировки и знаци. По-белият нюанс на светлината ви държи концентрирани през нощта, за да се насладите на по-комфортно нощно шофиране.

 • Лампите за автомобили на Philips са много устойчиви

  Kварцовото UV стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира риска от ранна повреда. Лампите за автомобили с кварцово UV стъкло на Philips позволяват повишено налягане във вътрешността на лампата, за да се генерира по-мощна светлина и удължен срок на експлоатация.

 • До 60% повече светлина за максимална видимост

  60% по-добро светлоотдаване, което помага на другите участници в движението да ви виждат по-добре. Това повишава безопасността, като им осигурява повече време за реакция при потенциали рискови ситуации.

Вижте всички спецификации
 • В сравнение със стандартните халогенни лампи
 • *Приложението се различава според вида лампа

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува