Tornado Mini

Спирална енергоспестяваща лампа

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900926583/8727900926583_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Tornado Mini

  Спирална енергоспестяваща лампа

  Ярка светлина за живи цветове

  Енергоспестяващите лампи Philips Tornado Mini осигуряват ярка светлина и карат цветовете да изглеждат по-живи. Благодарение на компактния си дизайн тази спираловидна лампа с ниско потребление е идеална за тесни осветителни тела, като спестява енергия и пари в продължение на до 10 години. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Tornado Mini Спирална енергоспестяваща лампа

5 W (28 W), E14, Топло бяло, Без възможност за димиране 8727900926583 Търсене на подобни продукти

Ярка светлина за живи цветове

Идеална за тесни осветителни тела

 • Ярка светлина в компактен дизайн

  Ярка светлина в компактен дизайн

  Тази енергоспестяваща лампа Philips е достатъчно малка, за да се побере безпроблемно на всяко място, където ви е нужна особено ярка светлина в дома. Идеална за тесни осветителни тела.

 • Изключителна яркост и ефективност

  Изключителна яркост и ефективност

  По-голямата яркост обикновено означава по-голяма консумация на енергия. Но с енергоспестяващите лампи Philips можете да се наслаждавате на идеално ярка, зареждаща светлина, докато пестите енергия и пари. Идеална за целево осветление в (домашни) офиси и на всяко друго място, изискващо особена яркост.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 8 години

  Дълъг живот – издържа до 8 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 8 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува